De oplossing van het retro-raadsel en andere bedenkingen.

Laten we eerst en vooral beginnen met het geven van de “juiste oplossing” van de vraag die hier zaterdag gesteld werd. Het is inderdaad een droogzwierder voor kleren. Vroeger stond dit naast de eveneens oude wasmachine van mijn moeder. Nadat alles goed gewassen was ging deze de “centrifuge” in. Dit machientje verhuist nu naar een vriendin van mijn moeder. Hopelijk loopt alles goed af want die dame heeft nu al de indruk constant onder stroom te staan, zo erg schudt en beeft ze.

Met behulp van een poezenpoot heb ik als winnaars Red-star en Garfjeuh uit de stapel inzendingen gevist. Beiden krijgen volgende zondag een gratis ontbijt op het erf van boer Floris met Nonkel Juul als special ghuest die net terug zal zijn van een nachtje doorzakken in café Vlaanderen. Dit alles wordt feestelijk opgefleurd met een lezing en collecte door Ernest den Evangelist.
Een dikke proficiat voor de winnaars !

Over nonkel Juul gesproken, binnenkort verschijnen hier enkele verhalen uit mijnen jonge tijd met deze oude gek in één van de hoofdrollen. Dit wordt zoals eerder beloofd binnenkort op jullie losgelaten.

Ook ben ik nog met enkele andere projecten bezig zoals de “oorsprong van Bieke”. Met andere woorden : wie of wat inspireerde me om deze figuur te creëren ?” Verder heb ik heel het verhaal rond “pinksteren 2012” opnieuw geschreven waarin ik Marieke op mijn dak krijg.
Of jullie dit allemaal hier te lezen zullen krijgen weet ik nog niet. Indien je belangstelling mocht hebben stuur dan een gele briefkaarten naar suskeblogt@gmail.com. Een door Nonkel Juul ondergescheten exemplaar wordt naar de eerste vijf inzenders opgestuurd.

En nu ga ik verder buiten spelen.

002

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op De oplossing van het retro-raadsel en andere bedenkingen.

 1. Rebbeltje zegt:

  Een droogzwierder voor kleding haha…centrifuge dus grijnzzz
  Wat een lieve foto

 2. fietszwerver zegt:

  aha dus ik zat fout met de slazwierder 🙂
  ik denk dat de winnaars blij zijn met de mooie prijs
  je hebt weer genoeg op stapel staan
  maar je doet het maar mak aan
  fijne avond

 3. A van de Aa zegt:

  Mis je een paar daagjes hier en er gebeurt van alles wat ik dan gemist heb……

 4. sjoerd zegt:

  Goh, ben ik blij dat ik niet gewonnen heb.

 5. willy zegt:

  bij zo’n spelletje, heb ik altijd geluk…

 6. Jaixy zegt:

  Awww schattig die foto! Buiten spelen met een grote bal.

 7. logbankje zegt:

  Mis ik mooi een ontbijt met (onder) wereld figuren.
  Speel maar lekker buiten. Hans

 8. marjolijn zegt:

  Fijn dat je nog even buiten ging spelen!
  Prachtige foto…!!

 9. zon-nebloem zegt:

  ik had ook kunnen meedoen en winnen, nonkel juul had ik graag eens ontmoet….

 10. gerdaYD zegt:

  Heerlijke foto van jou uit de oude doos Suske!
  Heerlijk ook dat jij zoveel plannen hebt voor volgende logjes, ik kijk er naar uit hoor! Met deze heb ik jou dan ook en gele briefkaart gestuurd *wink, big smile*
  Fijne nieuwe week jongen, ook al lijkt het herfst en geen zomer…

 11. John zegt:

  Dat is een geweldige prijs die ik daar gewonnen heb. Een gratis boeren ontbijt sla ik natuurlijk niet af 😀

 12. rietepietz zegt:

  Ik ben natuurlijk dié gegriefd dat ik géén prijs won, dat ontbijt gaat aan mijn neus voorbij terwijl ik nota bene als éérste het juiste antwoord gaf , je begrijpt, ik heb jouw link verwijderd en wij zijn vanaf heden gebrouilleerd 😉
  schattig manneke op die foto!

 13. Suskeblogt zegt:

  heel schattig inderdaad, Jammer dat hij naar ik van horen zeggen heb niet zo schattig meer is.

 14. rietepietz zegt:

  Volgens mij valt dat réuze mee hoor!

 15. Frank-103 zegt:

  Ik wacht in spanning de verhalen weer af, vooral over nonkel Juul met zijn tweeloop. Ik ben blij dat ik op vorig bericht niet gereageerd heb, zo’n maaltijd met de nonkel lijkt me gewoon hachelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.