Het zwembad van Sluipertje. (4)

Het verhaal in het zwembad gaat de verkeerde richting uit vrees ik.
Veel leesgenot deze avond of frisse ochtend.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Oude bekenden uit mijn verleden laten van zich horen en maken vervolgens dat ze wegkomen.

Tammy krijgt een berichtje op haar telefoon. Het is haar vader die met zijn vriendin in de buurt is en vraagt of ze mogen langskomen. Tammy is niet in staat een berichtje terug te sturen en dus doet Sluipertje het maar in haar plaats. “Ze zullen subiet hier zijn” leest Sluipertje luidop als hij een berichtje terug krijgt. Tammy kijkt verdwaasd op. “Oh my God”. Vlug trekt ze haar topje weer op zijn plaats en zorgt ze dat haar billen bedekt zijn. “Ik vrees dat die niet gelukkig zullen zijn om mij hier zo te zien.” mompel ik tusse mijn tanden. “Hoezo, die kennen je toch niet ?” vraagt Famke verwonderd. Ik leg uit dat ik hen al heel lang ken, nog van de tijd dat de vriendin van Opa getrouwd was met Klusjesman. De…

View original post 403 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het zwembad van Sluipertje. (4)

  1. gerdaYD zegt:

    Of het nu de verkeerde richting uit gaat of niet, je weet het steeds weer in heerlijke teksten te gieten Suske, die ik met veel plezier tot mij neem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.