zonder titel deze keer

Deze morgen heb ik, zoals iedere zaterdagmorgen, boodschappen gedaan met mijn moeder.
Ze was nog moe en suf doordat iemand haar rond middernacht had opgebeld. Toen ik het nummer checkte bleek het om een vergissing te gaan. Langs de ene kant was het een geruststelling voor haar dat het “slechts” om een vergissing ging, maar langs de andere kant hielp haar dat niet veel wat haar vermoeidheid betreft.

Toen ik tegen de middag terug thuis was met onze proviant voor de komende week kreeg ik te horen dat iemand op ons vast toestel gebeld had om te zeggen dat het nieuwe computerscherm klaar stond om afgehaald te worden. Dat moest men mij geen twee maal zeggen.

Vlug scherm afhalen en er mee huiswaarts getrokken. Dan maar eten klaarmaken : rijst met rode kool en kippenworst. Dit gaat er altijd in. Een rasechte Guust Flater die zoiets om zeep kan helpen.

Kort na de middag een telefoontje van Greet dat ze klaar stond om opgehaald te worden. Eva en ik zijn vlug richting ziekenhuis gereden zodat ze niet al te lang moest wachten om terug thuis te zijn. Een verslag hierover kun je op haar blog lezen.

Door al de drukte van de laatste dagen heb ik gisteren geen blog geschreven en ook geen kunnen lezen, laat staan een reactie te plaatsen. Ik beloof deze achterstand vanavond nog weg te werken. Daar Greet de Humo bij zich had kon ik die niet lezen, maar vandaag wordt deze achterstand eveneens goedgemaakt.

Stay tuned !

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in humo, knie, operatie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.