De dag na het Eurovisie songfestival !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Pixabay op Pexels.com

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad of zie je niet goed ? Dit jaar heeft zweden het Eurovisiesongfestival gewonnen. Dennis Pretstael en Wilma eindigden als laatste ook al had Wilma haar BH in het publiek geworpen en Dennis zijn alom bekende paardans met zuster Buigvooroverste uitgevoerd. Of dit van invloed zal zijn voor de wereldvrede valt af te wachten. En dan nu de uitslag van de duivensport…….

Onlangs heeft de NMBS de spoorweg die door de keuken van het wuuf van nonkel Juul liep weggenomen. Bij nazicht van de aanbestedingen bleek dat het om een administratieve vergissing ging. Sindsdien is het heel rustig geworden ten huize Blomme. Al wat nog doet herinneren aan die spoorweg met station is met name rabbi Jacob die nog steeds logeert bij Ernest den evangelist. Het goede hieraan is dat Ernest niet veel…

View original post 249 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op De dag na het Eurovisie songfestival !

  1. KEES (PACO) zegt:

    Ja, je zou bijna de grootste bijzaak van het leven vergeten: wereldvrede

  2. RenéSmurf zegt:

    Het is jammer dat het zo voorspelbaar is, maar aan de andere kant ook weer niet zo erg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.