Op een zaterdagnamiddag !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Foto door Aidan Roof op Pexels.com

Het is zaterdagmiddag. Ik heb Grote Muis beloofd om met haar eens naar de Colruyt te trekken. Daar is het goedkoper dan in de supermarkten die zij bezoekt. Grote Muis kan niet goed rekenen, noem het maar dyscalculie. Daarom dat ik haar zal helpen met het kiezen van de goedkoopste producten.

Eens binnen in de Colruyt leg ik haar uit dat ze vooral naar de huismerken Bony en Everyday moet kijken. Een dik half uur later stappen we gewapend met een redelijk volle kar naar de kassa. Afrekenen en alles in de koffer van mijn auto deponeren.

Grote Muis had me in de voormiddag opgebeld met de vraag of we na de Colruyt even zouden kunnen langsgaan bij Kleine Mama. Die had Grote Muis diezelfde morgen opgebeld met de mededeling dat ze het lief van haar dochter met hulp van de politie het huis…

View original post 242 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Op een zaterdagnamiddag !

  1. carolien zegt:

    Wat een avontuur! Het rondstruinen door de gangpaden van Colruyt met Grote Muis klinkt als een leuke uitdaging. Ik bewonder je bereidheid om haar te helpen de beste deals te vinden. Ik ben benieuwd naar het bezoek aan Kleine Mama daarna. Ik kan niet wachten om te horen wat er gebeurde!

  2. Yova zegt:

    Echt geweldig dat je helpen. Petje af voor jou!! Fijn weekend.

  3. Wat ben jij een grote hulp voor die mensen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.