Colt Clark and the Quarantine Kids play “Up Around the Bend”

Om hun gedachten af ​​te leiden van alles wat er in de wereld gebeurt, besloten Colt en Aubree om elke dag een paar video’s te maken van Colt die muziek speelt met de kinderen en deze te delen met hun familie en vrienden die ze vanwege het virus niet konden zien.

Voor deze zondag spelen ze voor U “Up around the bend” van de Creedence Clearwater Revival !

Het origineel laat ik ook even op jullie los :

Dit was het dus weer voor “Muziek op zondag” met de familie Clark !

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

19 reacties op Colt Clark and the Quarantine Kids play “Up Around the Bend”

 1. marylou zegt:

  Muziek verzacht ook de zeden

 2. ZON-nebloem zegt:

  fijn om te zien
  muziek interesseert me
  Een @->- voor U.

 3. Geloof het of niet, maar ik ben fan geworden van dit leuke stel. Sinds vorige week heb ik zelfs een abonnement op hun YouTube kanaal. Dit is ook weer een erg leuk nummer om te bekijken en te beluisteren.

 4. logbankje zegt:

  “Up around the bend” van de Creedence Clearwater Revival is toch wel een brok goede muziek. Hans

 5. rietepietz zegt:

  Onwijs leuk e cover hoor, ik geniet van dat stelletje. Heb dus 2x genoten want natuurlijk wilde ik het origineel óók even luisteren, zoveel mooie herinneringen aan CCR. Maar het gezinnetje mag ook blijven van me hoor.

 6. leuk Hans

  ik ga wel voor de tweede clip

  groepen

 7. bvision zegt:

  Ze zijn weer super vandaag…

 8. Rebbeltje zegt:

  Mijn droom een muzikale familie 🙂

 9. Alweer leuk! Ik blijf lachen om dat popje op de bass drum met zijn pootjes steeds omhoog wippend. 🙂

 10. marieclaire zegt:

  O, was dat in de jaren zeventig? Wat zagen die jongens eruit zeg. Net landlopers.
  Het gezinnetje heb ik alleen de eerste keer beluisterd en is geschikt voor familie om op te vrolijken. En dat doen ze goed.

 11. Patrick zegt:

  Ccr zijn top.

 12. meninggever zegt:

  CCR ken ik dan weer wel, maar die andere band zegt me helemaal niks…sorry…

 13. mizzD zegt:

  Blijf het hartstikke leuk vinden hoor.. zal de familie en vrienden een beetje hebben opgefleurd in die rottige coronatijd!

 14. Karel zegt:

  mogge Suske
  zo leuk als het meiske het ook doet , ik hoor toch liever het origineel 🙂
  geniet de dag

 15. John zegt:

  Ik blijf erbij dat ik liever het origineel hoor. Ook nu weer, maar hun inzet en vaardigheden zijn top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.