Meester Pilchard trekt naar de stad (5) en slot !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Vinu00edcius Estevu00e3o op Pexels.com

Hand in hand dalen ze de trap af en begeven zich naar de eetzaal. Beneden kan je voor een prijsje een ontbijt krijgen. Ze zetten zich aan een tafel vlakbij het raam. De oude vrouw die de kamers verhuurt brengt voor beiden enkele opgedroogde boterhammen met confituur die overtijd is plus lauwe koffie. “Ga je terug naar dat saaie dorp ?” vraagt Fleur terwijl ze met tegenzin in haar boterham bijt. Pilchard knikt. Voor hem zit dit bezoek aan de grote stad erop. Misschien gaat hij bij aankomst in het dorp eerst even langs in café Vlaanderen om te praten met de uitbaatster terwijl hij zijn ogen laat vallen op haar dochtertjes. Als ze niet naar school zijn tenminste.

Nadat Pilchard de rekening betaald heeft gaan ze samen naar buiten. “Salut meester !” Pilchard wilt haar een zoen en knuffel geven maar Fleur draait…

View original post 147 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.