Meester Pilchard trekt naar de stad (4)

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Mo Eid op Pexels.com

De kamer is duister, het behang valt zowat van de muur door het vocht. Aan het venster hangen stofnesten en spinnenwebben. Het brede bed kraakt. De matras is vol vlekken van al die mannen die voor hem erop gelegen hebben. Pilchard opent zijn ogen. Welke dag zijn we ? Hoe laat is het ? Heeft hij gedroomd ? Vlug kijkt hij op zijn uurwerk dat hij ooit van zijn opa zaliger gekregen heeft voor zijn communie. Hij schrikt. Op dit uur rijden er geen bussen meer. Geld voor een taxi vindt hij te duur. Dat betekent wachten tot de volgende dag om naar huis te trekken. Moeder zal het wel zonder hem kunnen redden.

Naast hem begint er beweging te komen onder het versleten donsdeken; Fleur heft haar hoofd op van tussen de kussens. “Alles goed meester ?” Pilchard gromt iets dat op “ja”…

View original post 274 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.