Meester Pilchard trekt naar de stad ! (3)

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Daniel Reche op Pexels.com

Even later zitten beiden in de Mac aan een tafeltje een kleffe hamburger met veel te veel gezouten frieten naar binnen te peuzelen. “Doe je dit allang ?” vraagt Pilchard nadat hij het smakeloos vlees doorgespoeld heeft met een beker die meer ijs dan cola bevat. “Enkele maanden” is het antwoord terwijl ze haar vingers aflikt zoals de etiquette het voorschrijft in zo’n fastfoodrestaurant. “komen er veel jongens en mannen langs ?” “de ene dag meer dan de andere” antwoordt ze kortaf.

Pilchard : “Niet te geloven dat je op zo’n jonge leeftijd geld kan verdienen met straatwerk”. Fleur : “In deze stad is alles te koop meester” ratelt het meisje terwijl ze met haar smartphone bezig is “Jij houdt toch ook van jong ?” gaat ze zonder opkijken verder. Pilchard wilt ontkennen maar Fleur is hem voor. “Ontken het maar niet. Ik zag…

View original post 113 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Meester Pilchard trekt naar de stad ! (3)

  1. remi1000 zegt:

    Eigenlijk was Christina toen nog te jong om volledig naakt voor de camera te staan …
    Maar ze deed het toch maar even … een moedig meisje 😉

    https://nl.xhamster.com/videos/christina-ricci-nude-boobs-from-prozac-nation-movie-6850239

  2. Rebbeltje zegt:

    Eens in mijn leven bij de mac geweest…nooit meer haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.