Meester Pilchard trekt naar de stad (2)

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Simon Blyberg op Pexels.com

De meester kan niet nalaten het meisje van kop tot teen te bekijken. Het meisje merkt hem op. “Heb je een tientje voor me ?” Pilchard schrikt van haar reactie. Hij schudt het hoofd. “Voor minder doe ik het niet. “. Pilchard weet niet wat hij hoort. Dit had hij niet verwacht.”Je bedoelt toch niet ….?” Het meisje knikt. “Wat dacht je ? Een reep chocolade ? Houd je niet van de domme meester.” Pilchard trekt grote ogen. “Hoe weet je dat ik een leraar ben ?” Het meisje grijnst. “Dat zie je zo ! Daarvoor moet je geen psychologie gestudeerd hebben zoals mijn grote zus gedaan heeft en die nu haar eigen “zaak” leidt.” Terwijl hij moet nadenken over wat het meisje gezegd heeft kijkt Pilchard even de andere kant op. Tot zijn grote schrik ziet hij een politie inspecteur op hen afkomen…

View original post 245 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

10 reacties op Meester Pilchard trekt naar de stad (2)

  1. Meester Plichard gaat in herhaling?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.