Meester Pilchard trekt naar de stad. (1)

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Markus Winkler op Pexels.com

Meester Pilchard heeft de bus naar de stad genomen. Hij hoopt daar te kunnen rondwandelen zonder bekenden tegen het lijf te lopen. Iets wat hij in het dorp moeilijk kan. Alle leerlingen van de dorpsscholen en hun ouders kennen hem maar al te goed. Onlangs had hij een leuke avond en nacht met GIna, maar volgens zijn moeder kan hij die jongedame maar best mijden. “Daar komt niets goeds van” had ze hem gezegd. “Die sloerie is er alleen op uit om je geld in haar zakken te steken en je goede naam door het slijk te sleuren.” Veel geld heeft hij niet meer op de bank staan nu hij werkloos is. Hopelijk heeft hij nog zijn goede naam. De moeder van Brilletje zal die wel door het slijk gehaald hebben. Zo’n kreng is het. Hier In de grote stad kent niemand hem noch…

View original post 241 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Meester Pilchard trekt naar de stad. (1)

  1. Gaat schijnbaar niet goed in het hoofd van Meester Pilchard, geen goede omgeving voor hem als hij zich niet kan bedwingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.