Bieke en de voetbaltraining !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Mica Asato op Pexels.com

Een dag vol regen. Iedereen blijft binnen door dat gure weer. Met andere woorden geen weer om een hond door te jagen. Op het voetbalveld wordt er ondanks dat natte weer toch getraind. Heel wat jongens en meisjes bevinden zich op het veld. Normaal gezien zou Emiel de training geven maar door een dom ongeval tijdens de hoogmis van afgelopen zondag waarbij hij als misdienaar fungeerde ligt hij nu in de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. In zijn plaats geeft Lionel, een gepensioneerde beenhouwer uit de stad nu de training. Met de allures van een militair geeft hij instructies. Een kampbewaker van tijdens de tweede wereldoorlog zou het hem niet nageven. Hier en daar staan er enkele ouders en enkele gasten van café Vlaanderen waar men een supportersclub heeft opgericht met regenkledij en paraplu de training te volgen. Volgend weekend is er een belangrijke…

View original post 463 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.