Storm over het dorp !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Kat Smith op Pexels.com

Dag beste luisteraars : dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de zoveelste maal : het gesprrrrrrroken dagblllllllad !!! We beginnen met binnenlands nieuws uit het dorp van nonkel Juul waar de dienstdoende burgemeester het slachtoffer werd van een laffe aanval van de russen. Deze hadden met behulp van een niet al te intelligente raket een beerkar op zijn woning gedropt. Gelukkig vielen er geen slachtoffers. Alleen rook de buurt gelijk een bejaardentehuis dat getroffen is door diarree. Sedertdien zit de burgemeester veilig opgesloten in een safehouse dat bewaakt wordt door garde Punaize en zijnen roze poedel, euh pardon politiehond.

Hobo with a Knapsack

Donkere wolken hangt boven de weiden en de velden. De voorjaarsstorm raast doorheen de takken van de knotwilgen die dringend eens onder handen dienen genomen te worden.

In de varkensstal van boer Floris is het donker. Doch kan menโ€ฆ

View original post 214 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Storm over het dorp !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.