Nonkel Juul op doktersbezoek !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Karolina Grabowska op Pexels.com

Nonkel Juul heeft de laatste tijd last van keelpijn. Alle middeltjes die tante Martha destijds van haar moeder geleerd heeft helpen niet. Dan maar eens langsgaan bij dokter Vander Spuyt. Gelukkig voor Juul zit er niemand in de wachtzaal. Niemand behalve dat skelet in de hoek van de zaal dat volgens de roddels in het dorp bij leven de eerste patiënt van de dokter was.

Als Juul het kabinet van de dokter binnen stapt ziet hij naast de oude zeur een goed uit de kluiten gewassen blondine naast de oude man staan. Haar welgevormd lijf wordt nauwelijks bedekt door een witte doktersjas waar haar grote stevige borsten lijken uit te willen ontsnappen. Aan haar slanke welgevormde benen lijkt geen einde te komen. Even is nonkel Juul vergeten waarvoor hij gekomen is, maar Vander Spuyt roept hem vriendelijk tot de orde.

Dokter : Dag Juul…

View original post 447 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.