Een bericht van de malle fotograaf !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Goedenavond beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad met het laatste nieuw uit binnen en buitenland. Zopas kregen we het bericht binnen dat nonkel Juul met zijnen tweeloop een rondvliegend schaap heeft neergeschoten. Volgens Garde Punaize zou het schaap van chinese makelij zijn en waarschijnlijk bedoeld zijn om hier te komen spioneren. Het schaap is dwars door het dak van het terras van madame Vander Preut terechtgekomen. Achmed van de pittazaak aan de overkant heeft reeds een prijsje voorgesteld.

Ten huize van nonkel Juul en zijn wuuf liggen Bieke en Nelly op de bank mooi naast elkaar met de kont omhoog naar hun tablets te staren. Bieke heeft een appje van Vander Klomp de artiest bij wie Bieke eens is wezen poseren voor zijn schilderijen en foto’s welke hij binnenkort zal tentoonstellen in de kunstgalerij van de stad. Daar heeft hij een publiek dat…

View original post 208 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.