Het eerste onderzoek !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Vrijdagmorgen om 8u15 werd Grote Muis in het ziekenhuis verwacht voor een eerste onderzoek. Een scan van de longen stond op het programma. Ik was dus chauffeur van dienst. Ze vroeg of ik Kleine Muis kon naar school brengen. Geen probleem, ik reed via een kleine omweg zodat we langs haar school reden.

Nadat ik Kleine Muis op school en Grote Muis in het ziekenhuis had geleverd reed ik naar huis. Eva wachtte op mij om naar haar tijdsbesteding gebracht te worden. Nadat ik Eva gebracht had reed ik weer naar huis. Thuis aangekomen keek ik op mijn GSM die op trillen stond en zag dat Grote Muis me had proberen te bellen. Het onderzoek zat erop. Of ik haar kon ophalen.

Even later reden we terug naar haar huis. Grote Muis was in alle staten : eerst vrolijk, dan weer huilen. “Kan je me bij Kleine Mama afzetten ?…

View original post 167 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het eerste onderzoek !

  1. Matroos Beek zegt:

    Het is niet alles voor grote muis… pfff… ze gaat zware tijden in. Ik heb met haar te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.