Nonkel Juul gooit de spieren los !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het gaat er sportief aan toe ten huize van nonkel Juul en zijn wuuf. Juul heeft na lang aandringen van zijn wuuf besloten iets aan zijn conditie te doen. Op de middengolf van zijn radio heeft hij een zender gevonden met programma’s die lijken op die van voor de tweede wereldoorlog inclusief een programma om terug fit en gezond te worden. Juul heeft zijn sportieve broek van voor den oorlog die hij ergens op zolder liggen had aangetrokken. Voor alle veiligheid heeft tante Martha tafel en stoelen aan de kant geschoven. Je weet maar nooit dat er anders vodden van komen. Gelijk een oudstrijder met aambeien staat Juul klaar om de oefeningen uit te voeren die de omroeper uit vervlogen tijden zal aangeven. Bieke en Nelly houden hun smartphone klaar. Dit worden leuke filmpjes voor op Tiktok.

“Ga in spreidstand staan en houdt de rug mooi recht. Steek uw armen…

View original post 193 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Nonkel Juul gooit de spieren los !

  1. Haha en ook een mooi glimmend turnpakje aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.