Eindejaars overzicht 2022 !

Ook bij nonkel Juul even achterom kijken wat er in dat dorp zoal gebeurd is in 2022.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

2022 zit er zowat op. Tijd om even achterom te kijken met deze blog over de avonturen van nonkel Juul en de andere inwoners van het dorp.

Net als in de echte wereld kwam het dorp onder invloed van de oorlog met de Russen. Juul en nog enkele kompanen trokken ten strijde maar kwamen niet aan door allerlei opstakels onderweg. Gelukkig kon garde Punaize hen goed en wel terug naar huis brengen.

Wie de echte ster is in 2022 is natuurlijk Bieke die duidelijk tot de verbeelding blijft spreken ondanks concurrentie van andere meisjes uit het dorp. Haar avonturen lokten meer reacties uit dan die van haar teerbeminde nonkel en zijn wuuf. Hoogtepunt wat betreft reacties geven was de blogpost waarin besloten werd dat de leerlingen terug een uniform moesten aantrekken en Bieke weigerde een onderbroek onder dat uniform aan te trekken. De meest gelezen blogpost was echter “ten huize…

View original post 130 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.