Winter !

Gisteren was het een koude dag. Goed gevroren en dat kon je merken aan het wit op de auto’s en daken. Dit weerbeeld voorspellen ze voor de rest van de week. Volgende week zou het dan weer warmer zijn.

Voor Louis mag het nu reeds warmer worden. Van zodra hij de zon ziet wilt hij naar buiten. Maar lang houdt hij het niet vol. Dan hangt hij letterlijk geplakt aan ons venster om weer binnen gelaten te worden. Annabel blijft lekker binnen en nestelt zich op de bank of op de vensterbank.

Ook ben ik gisteren met de auto naar de garagist gereden. Nu maar hopen dat het deze keer raak is en dat ik niet meer terug moet.

Fijne woensdag.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

20 reacties op Winter !

 1. marylou zegt:

  Poesen willen buiten en graag terug binnen gelaten worden na even een frisse neus halen

 2. Hilde zegt:

  Als ik mag kiezen, dan toch liever vrieskou en zon dan die regen en mist. Tegen koude kan men zich kleden, tegen regen…da’s een ander paar mouwen.

 3. meninggever zegt:

  IK was van de week even naar de dealer die ik koester, en die zit boven Zwolle. We kwamen daar aan bij -8 graden overdag. Best fris. Auto ging op winterrubber, servicebeurt en nieuwe ruitenwissers. Wij genoten van een luxe leenauto van een ander merk dan het mij vertrouwde, maar dat was best een leuke ervaring. Op de terugweg na de finish van dat werk even een paar kleine plaatsen aangedaan en genoten van de kerstsfeer in juist die omgeving…Gewoon ff genieten…

 4. rietepietz zegt:

  Ja het was ineens winter, vandaag zelfs glad. En ook mijn auto moest voor een beurt en de keuring naar de garage. Gelukkig had ik geen vroege afspraak en was het toen goed te doen.

 5. ferm koud is het maar zalig om warm aangekleed op wandel te gaan

 6. logbankje zegt:

  Het is nu winter en inderdaad volgende week weer warmer met regen.
  Katten hebben hun eigen karakter, die van mij waren ook zo. Hans

  @ ik vind het ook geen mooi logo, lijkt er niet op.

 7. RenéSmurf zegt:

  Je zet er wel winter boven, maar het is gewoon een beetje herfstvorst, dit is nog niks, maar wat mij betreft mag het hier ook wel bij blijven.

 8. marjolijn1 zegt:

  Ik kom ook niet meer buiten dan hoognodig moet….!

 9. Rebbeltje zegt:

  Een binnen en een buiten…mooi op de foto gezet
  Vind Annabel de slimste haha

 10. Ik ben ook niet graag buiten, maar ja, ik ontkom er niet altijd aan. Gelukkig is voor vanavond voetbal afgelast ivm vries en gras, dat is geen goede combi.

  Love As Always
  Dimario

 11. Koud ..maar zonnig

  een weertype dat me wel bevalt Suske

  groeten

 12. Bertie zegt:

  Annabel is slimmer, kan Louis nog wat van leren. 🙂

 13. mizzD zegt:

  Jaxon heeft het met kou buiten beter naar zijn zin als met warmte.. dus ik loop m’n rondjes met hem wel, pak ik mezelf wel goed in, want kkkoud is het wel ja.

 14. Hier in het noorden is de lucht nu helderblauw en het vriest dat ’t kraakt. Gezond weer, nog even een bakje koffie en dan wordt het tijd om een ommetje te maken door de deels wit berijpte wereld.

 15. Sjoerd zegt:

  Hier verkiest Kaatje het om het terras op te duiken terwijl Ollie zich ook nog eens omdraait…

 16. Matroos Beek zegt:

  Ik hou wel van dit weer. Jammer dat het volgende week weer voorbij is…

 17. John zegt:

  Succes met je wagen! leuke foto.

 18. Karel zegt:

  mogge Suske
  ja ik geef Annabel gelijk hoor , zelf bleef ik gister ook binnen , maar vandaag ben ik er weer ff uit ook , goed aankleden is het wel te doen
  geniet de dag

 19. Patrick zegt:

  Louis mag zich gelukkig prijzen. Ik heb laatst een hond met de kop tussen zijn schouders doodstil als een standbeeld zien zitten afzien van de kou. Dan mag het voor mij warmer worden.

 20. ms zegt:

  Ik doe zoals Annabel, ik blijf binnen. Hier binnen valt ook genoeg te beleven zonder dat mijn tenen moeten afvriezen.

  Wij hadden gisteren en eergisteren al zo een koude dagen en gisteren voelde het eigenlijk beter dan eergisteren. Alles went zeker?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.