Het was dus weekend!

Eind augustus is het in Roeselare kermis. Toen ik er zondagnamiddag voorbij reed krioelde het er van het volk. Daar krijg je mij niet tussen. De foto die ik genomen heb is van vrijdagnamiddag vlak voordat de kermis van start ging.

Volgens de traditie alhier is er tevens een “kermiskoers”. Deze ging hier vlakbij door. Ik ben even gaan kijken en zag geen kat die stond te supporteren. Je zou je afvragen voor wie ze die wielerwedstrijden inrichten. In ieder geval niet voor mij, maar wie ben ik ?

Dat was het dus voor deze aflevring van de blog. Geniet van deze maandag en voor we het goed en wel beseffen is het weer weekend en tevens september. De tijd vliegt nu eenmaal.

Groetjes.

๐Ÿ™‚

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het was dus weekend!

 1. meninggever zegt:

  Onlangs was in onze wandelbuurt ineens een Triathlon aan de gang. Mensen renden en fietsen voor hun leven (zo zag het er uit..) maar veel publiek was er niet. En toch zullen deze sportievelingen het ook vooral voor zichzelf doen denk ik. Kermissen zijn hier vrijwel niet meer. Het stadsbestuur (links) ziet er niks in. Een culturele kermis, de Parade genaamd, was hier vorige week nog wel en die werd druk bezocht. Alternatief theater, draaimolens op mankracht, slechte wijn maar veel sfeer. Zo zien de bestuurderen het graag…

 2. logbankje zegt:

  Er zijn veel mensen die weer graag op stap gaan, liefst met veel andere om zich heen.
  Ik hou het rustig. Hans

 3. Die festiviteiten komen misschien wat langzaam op gang. Ook de renners lijken niet echt haast te hebben ๐Ÿ™‚

 4. Matroos Beek zegt:

  Een echte Vlaamse kermis!

 5. marjolijn1 zegt:

  Nee, kermis hoeft voor mij ook niet, en een wielerkoers bekijk ik op de t.v., niet langs de kant van de weg.
  Ja, de tijd vliegt, de zomer nadert haar einde en de herfst staat op de stoep, ook al is het aan de temperaturen nog niet echt te merken.

 6. marieclaire zegt:

  Die wielrenners zullen wel een startpremie krijgen.

 7. Rebbeltje zegt:

  Ha ben helemaal geen kermis mens, maar sinds jaren weer eens geweest.
  Dat krijg je als er 3 kleinkinderen bij je logeren en het is in het dorp kermis ๐Ÿ™‚

 8. Ik heb het deze keer weten te ontwijken, ik hou niet zo van de kermis, maar soms moet ik er aan geloven.

  Love As Always
  Dimario

 9. Die koers is een onderdeel van de kermis, dat speciaal wordt georganiseerd voor amateurfietsers die niet houden van de overige kermisattracties, denk ik.

 10. marylou zegt:

  Ik mijd ook zoveel mogelijk de drukte maar dat is vroeger anders geweest. Vind ook dat er teveel lawaai is en de gezelligheid verdwenen is

 11. ms zegt:

  Meestal gaan wij wel naar de koers kijken als ze hier op loopafstand voorbij komt. Naar de kermis gingen we nog wel als de kleindochters nog klein waren, maar die zijn me momenteel ook al boven het hoofd gegroeid.

 12. hier was het ook kermis en koers Suske

  maar mij hebben ze daar ook niet geien

  prettige dag

 13. De kermissen van tegenwoordig vind ik niets meer aan, alles veel te hoog, en hard.

 14. Bertie zegt:

  Ondanks kermis en koers een rustig weekendje. ๐Ÿ˜‰

 15. Karel zegt:

  mogge Suske
  het is alweer wat jaren terug dat ik een kermis bezocht , en dan nog wel een kleine in een klein dorp
  ik zou veel liever naar de koers gaan
  geniet de dag

 16. misschien meer volk in het centrum waar start en aankomst zijn
  Hier hebben de dorpskoersen wel nog veel aantrek

 17. John zegt:

  Ik ben normaal een kermis fan, maar ik ben er niet geweest deze maand in Goes.

 18. Patrick zegt:

  Misschien te weinig reclame voor de koers of een andere dag uitkiezen voor de wedstrijd.

 19. Sjoerd zegt:

  De kermis met al zijn attracties trekt mij ook niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.