Garde Punaize en de arrestatie !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Dag beste luisteraars. We beginnen met breaking news uit het dorp. Een niet zo bijstere intelligente bom is ingeslagen in de woning van madam Vander Preut. Blijkbaar werd die raket min of meer bestuurd door Jules Blomme, beter bekend alhier als nonkel Juul. Het is niet de eerste maal dat het huis van madam Vander Preut onder vuur genomen wordt. Gelukkig vielen er geen gewonden. Wel is de poes van de madam in shocktoestand. Die verblijft momenteel in de dierenkliniek tussen andere poesjes met PTSS ofte “poesje traag strelen syndroom”. Het is zeker niet aangeraden het poesje te aaien moest je het een bezoek brengen. Afstand houden is dus het advies.

Alicia slentert doelloos door de donkere straten van het dorp. Ze passeert langs het huis van Muisje en haar vader. Het huis is afgezet met…

View original post 236 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Garde Punaize en de arrestatie !

  1. Rebbeltje zegt:

    Nog maar een keer geluisterd maar boeit me echt niet haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.