De kat uit de boom !?

Zit ik rustig op mijn terras, omringd door Louis en Annabel, komt die dekselse grote harige poes van de buurvrouw toch wel langs zeker ? Louis weet dat ze geen partij is voor hem en doet derhalve alsof zijn neus bloedt. Annabel is direct paraat om mij te verdedigen in geval van nood.

Kesha weet dat het heikel is om dichterbij te komen en blijft dus verstandig als ze is op een afstand. Vlug over de schutting en terug naar haar personeel. Iedereen tevreden.

Met die katten valt er altijd wel iets te beleven. Verder is het hier duidelijk komkommertijd aan het worden gezien de inhoud van mijn blogs. Ook heb ik de indruk dat het stil is op veel blogs. Het zal aan het weer liggen.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

24 reacties op De kat uit de boom !?

 1. meninggever zegt:

  Hier is het met drie katten in huis en af en toe wat ongenode gasten in de tuin, zelden saai…. Van gebrek aan blogverhalen heb ik zelf gelukkig geen last. Kan elke dag wel een verhaal plaatsen maar houd me maar aan de drie per week regelmaat.

 2. Wildcard zegt:

  Valt wel mee, nog steeds actief genoeg op mijn blogje 😉
  Ik heb vooral een hekel aan katten wanneer ze je vers aangeplante salade of andere plantjes komen kapot krabben of pissen…

 3. katten bezig zien is leuk, steeds actie
  .en het is idd heel rustig op de blogs, iedereen rust uit denk ik?

 4. gelukkig is Annabel er om je te verdedigen tegen kattengeweld

 5. omabaard zegt:

  Katten zorgen voor animo in de stille buitendagen.

 6. logbankje zegt:

  Voor Louis en Annabel is het geen komkommertijd, nee de poes van de buuf die heeft aandacht nodig. Hans

 7. RenéSmurf zegt:

  Natuurlijk, het is zomer, dan gaat alles in de vrolijke rustige stand, dat geldt ook voor katten.

 8. een veelzeggende foto Suske

  groeten

 9. Annabel is een goeie kat! Louis ook hoor.

 10. marjolijn1 zegt:

  Tja, mooi weer, zomer, bijna vakantie, komkommertijd, heerlijk toch… 🙂

 11. rietepietz zegt:

  Ja het is wel wat rustiger in logland, dat zal inderdaad wel iets te maken hebben met het zomerse weer. Maar dit is toch een reuze gezellig logje, mij hoor je niet klagen hoor.!

 12. Mooie scène, ,aar ik ben blij dat jouw katten hier niet in de tuin zitten. Vanmorgen zijn de merels uit het derde nestje van dit voorjaar uitgevlogen. Het is de hele dag al een fantastisch geritsel en gepiep uit verschillende hoeken van de tuin. 🙂

 13. Bertie zegt:

  Leve de katten. 🙂

 14. Rebbeltje zegt:

  Katten in de tuin, altijd wat te bekijken 🙂
  Ja zomertijd dan is het merendeel buiten 😉

 15. Het is inderdaad rustig in blogland Suske.

 16. Leuk blogje (inderdaad wordt er minder geblogd, overigens ben ik daar ook debet aan) over het kattenleven

 17. mizzD zegt:

  Er zijn altijd zo van die periodes dat er minder geblogd wordt.. denk dat het nu inderdaad het weer is.. dan doe je liever buiten dingen.
  Als ik, toen ik nog elke dag blogde, niks te schrijven wist, nam ik altijd effe wat fotootjes van de hond, Axel, dat was een gewillig model en dan had ik weer wat te posten. Maar nu sla ik gewoon een dagje over als ik niks weet.. Jaxon houdt er niet zo van gekiekt te worden hehe.. dus ik gun ‘m z’n privacy. 😉

 18. Yova zegt:

  Katten kunnen fel zijn. Katten houden bezig in tuinen. Leuke foto Franky. Het is ook stil bij bloggers… Heb ik ook indruk. Fijne dag.

 19. MyriamC zegt:

  Altiijd leuk om de katten bezig te zien.

 20. Prachtig Suske! Die foto vertelt echt een verhaal. Wat een mooie katten trouwens!

 21. ms zegt:

  Het is zomer bijna vakantie, studeertijd. Mogelijk daarmee. Maar wij proberen zelf wel eens iets te beleven. Ik heb namelijk geen kat meer om me bezig te houden.

 22. Karel zegt:

  mogge Suske
  dus komkomertijd bij je , maar duidelijk niet bij de katten 🙂
  geniet de dag

 23. Matroos Beek zegt:

  Toch altijd leuk om die katten bezig te zien!

 24. Sjoerd zegt:

  Ik heb ook het idee dat het erg rustig is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.