De leegte !

Dinsdagnamiddag was ik net klaar met de auto vol te laden met spullen om naar het containerpark te brengen als er iemand belt. Het is een medewerker van de firma die het vroegere huis van mijn moeder verder leeg zal maken. Of hij alles mag meenemen. Natuurlijk mag dat.

Nadat ik mijn auto geledigd heb in het containerpark besluit ik om even naar het huis te rijden om te zien hoe de zaken staan. De mannen zijn druk bezig met alles weg te halen en naar hun vrachtwagen te brengen. Als de klus geklaard is praten we nog even na. Ik ken hun firma met adres in Kortrijk niet en vraag wat ze zoal doen.(de naam en adres had ik via de bouwfirma waaraan mijn moeder huurde gekregen) Blijkbaar doen ze van alles. Of ze ook spullen opruimen bij particulieren. Ja, dat doen ze. “Heb je soms ook spullen die je wil opruimen ?” Ja die heb ik.

Even later staan we bij mijn huis. Een kwartier later liggen alle spullen die te groot of te zwaar zijn voor in mijn auto ook op hun vrachtwagen. Daar ben ik ook vanaf. Opgeruimd staat netjes.”Je hebt de koe bij de horens genomen” zegt Greet als ik in de woonkamer kom. Ja dat heb ik. Weer veel ruimte bij. Deze week nog een kuis in wat er nog staat en we kunnen weer onze weg in vinden in de garage.

Vandaag woensdag kom ik samen met iemand van de bouwmaatschappij om het huis definitief af te sluiten en de sleutels die ik heb te overhandigen. Einde hoofdstuk.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

17 reacties op De leegte !

 1. Bij mijn schoonvader hadden wij ook zo’n bedrijf. Heerlijk. Het neemt je zoveel zorgen uit handen.

 2. mizzD zegt:

  Fijn dat er zulke bedrijven zijn, nemen je toch een hoop zwaar werk uit handen en je bent van alles af.
  Einde van een tijdperk inderdaad.. zo gaat dat.

 3. Yova zegt:

  Gelijk alles weg. Geeft toch beter gevoel dat alles weg zijn. Dan heeft ze rust in de rust huis. Sterkte voor der.

 4. het zal raar voor je zijn
  en ik hoop dat ze gelukkig is in het rusthuis

 5. Opgeruimd staat netjes. Ben je daar ook weer vanaf. En het wordt tijd dat het hoofdstuk afgesloten wordt.

  Love As always
  Dimario

 6. logbankje zegt:

  De laatste loodjes wegen het zwaarst, in spullen en in het een plaatsje geven in je hoofd. Hans

 7. marjolijn1 zegt:

  Goed geregeld, opgeruimd is netjes…!

 8. goed dat er zo’n firma’s bestaan

  nu is het echt definitief

 9. rietepietz zegt:

  Ik ben slecht in opruimen dus ik vrees dat mijn nabestaanden een flinke klus te wachten staat. Jij hebt in ieder geval alles keurig afgesloten.

 10. Rebbeltje zegt:

  gelijk eigen spullen opgeruimd…doe je goed haha
  Groetjes

 11. Matroos Beek zegt:

  Zo, dat moet dan toch een fijn gevoel geven.

 12. Kijk eens aan … meteen een dubbelslag. Goed werk!

 13. Sjoerd zegt:

  Dat heb je weer mooi geregeld, Opgeruimd staat netjes…

 14. meninggever zegt:

  Dat blijft wel een dingetje. Ik heb het zelf een paar maal meegemaakt na overlijden van oudere familieleden en het bleek soms best confronterend. Je geeft toch iemands oude leven weg, of mikt het in de container. Ik hoop oprecht dat men na mijn verscheiden enig respect kan opbrengen voor mijn nalatenschap….

 15. klaproos zegt:

  zal toch een gek gevoel geven suske, als het huis van je moeder naar een ander gaat hé

  extra ruimte is nooit weg, opruimen daar ben ik erg slecht in ik kan zóveel gebruiken 🙂

 16. Bertie zegt:

  Geeft een opgeruimd en opgelucht gevoel.

 17. Karel zegt:

  mogge Suske
  ja dat is nou nog eens echt opruimen , en wat geeft het een ruimte hé
  geniet de dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.