Carnaval !

In Roeselare stond het afgelopen weekend in het teken van carnaval. Als afsluiter van deze driedaagse trok de stoet er zondagnamiddag op uit. Ikzelf ben geen fan van dergelijke feesten en plechtigheden en bleef dus thuis. Eva daarentegen ging wel. Ze had afgesproken met een vriend aan het station en trokken samen de stad is tussen de menige die afgekomen was. De zon was ook van de partij en dat zorde dus voor nog meer volk.

Eva en de vriend die zij kent van haar dagbesteding hebben zich die namiddag vermaakt. Een terrasje, pannenkoek en dan de stoet zien. De stoet was volgens Eva redelijk kort. Of ze gelijk heeft weet ik dus niet. De lokale media zijn lovend over de stoet, maar dat wilt natuurlijk niets zeggen.

Het was door die corona dat het van 2019 geleden was dat de stoet doorging. Iedereen gelukkig dus. Ik vermoed dat ze vandaag maandag druk bezig zullen zijn alle sporen (confetti, blikjes, papiertjes enz.) op te ruimen/te wissen.

Een uitgebreid verslag kan je hier lezen.

Fijne dag en fijne start van de nieuwe week.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

25 reacties op Carnaval !

 1. Net als jij houd ik ook niet zo van carnaval. Maar ze hadden wel goed weer ervoor zeg.

 2. daar ben ik ook niet zo verzot op op carnavaltoestanden
  k wist niet dat ze in Roeselare zo’n stoet hielden

 3. ZON-nebloem zegt:

  ik ben ook al jaren niet meer naar een stoet gaan kijken…
  fijn dat eva zich amuseerde
  .Een @->- voor jou.

 4. RenéSmurf zegt:

  Ja, met een zonnetje er bij is het feest compleet. Als je er van houdt is het genieten geblazen.

 5. logbankje zegt:

  Het is toch wel weer prettig dat er gewoon carnaval kan worden gevierd.
  Was toch een gemis. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 6. ms zegt:

  Ik heb het nooit zo voor carnaval gehad en blijf er liefst ver van weg.

 7. Zelf ga ik me niet verkleden maar ik ga graag kijken naar zo’n optocht. Dan maak ik ook veel foto’s. Dat moeten we nu toch al een paar jaar missen want ook dit jaar was er geen optocht in Heist.

 8. omabaard zegt:

  Mensen zijn daar vaak een jaar van tevoren mee bezig. Fijn dus dat het door kon gaan. Ook al is dat echt niet mijnen dada😉

 9. doriske zegt:

  veel mensen hebben drukte nodig, feestgewoel, lawaai …en dat hebben ze allemaal tijdens het zonnige weekend gekregen, maar wat zou de stad zijn na zo’n feest zonder zijn mooimakers?

 10. Sjoerd zegt:

  Soms is het gewoon even nodig om je even te ontspannen.

 11. mizzD zegt:

  Och.. als je een beetje afstand kunt bewaren zelf, zou ik ook wel zijn gaan kijken hoor.. ging vroeger vaak naar de carnavalstoet in Dordt kijken.. en nóg vroeger weleens in Prinsenbeek. De stoet is zo’n beetje het enige van carnaval wat ik wel leuk vind.. zelf gaan lopen hossen zou ik niet snel doen.. ik lust ook geen bier en dan is het volgens mij ook niet leuk hahahaha!
  Het was vandaag in de Keukenhof ook best druk, maar heb steeds m’n eigen ruimte kunnen bewaren.. kwestie van opletten hè.. en vuil kijken als mensen in de rij voor koffie te dicht bij kwamen staan hahahaa!

 12. Rebbeltje zegt:

  Ha het grote voordeel van nu carnaval is toch wel het heerlijke zonnetje
  Groetjes en fijne week

 13. rietepietz zegt:

  Waarschijnlijk doet het er niet zoveel toe hoelang de stoet was, het kon eindelijk dóórgaan na 2 jaar, dat is wat telt.

 14. Ik snap wel dat je thuis bent gebleven, als het nou minder druk was geweest 😉

  Love As Always
  Dimario

 15. Het is de liefhebbers gegund, maar mij zul je er ook niet snel aantreffen. 🙂

 16. Matroos Beek zegt:

  Ik ben blij dat men hier niet aan carnaval doet. Het is mijn ding niet.

 17. meninggever zegt:

  Altijd gezellig die carnavalsoptochten. Al kennen wij het fenomeen in onze noordelijke streken nauwelijks tot niet….

 18. ze kunnen er maar deugd van gehad hebben Suske

  groeten

 19. Bertie zegt:

  Meedoen zal ik niet maar ik mag er graag naar kijken als ze de lokale politiek op de hak nemen. ☻

 20. Leuk hoor, met de zon erbij, was het natuurlijk extra gezellig.

 21. Wildcard zegt:

  Vroeger ging ik vaak naar de carnaval in Aalst, maar tegenwoordig bekijk ik het liever van uit de zetel 🙂

 22. MyriamC zegt:

  Ik ben ook geen fan. In onze streek is dat ook geen gewoonte. Gelukkig!

 23. Karel zegt:

  mogge Suske , mij zal je er ook niet tegenkomen , veels te druk pppfffttt
  geniet de dag

 24. John zegt:

  Ik ben er ook geen liefhebber van en zou me nooit in zoiets mengen. Thuis is beter.

 25. klaproos zegt:

  je hebt gelijk suske, lekker thuisblijven, zou ik ook doen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.