The Pixies !

Pixies is een Amerikaanse alternatieve-rockgroep uit Boston. De groep werd in 1986 opgericht door leadzanger en gitarist Black Francis, leadgitarist Joey Santiago, bassiste en zangeres Kim Deal en drummer David Lovering.

De muziekstijl van Pixies wordt omschreven als een innovatieve combinatie van punk-, indie- en surfrock met een extreme luid-zacht-luid-dynamiek, vlijmscherpe gitaarpartijen en cryptische teksten. Hoewel de verkoopcijfers van hun albums bescheiden bleven, worden ze een van de invloedrijkste alternatieve rockgroepen van de jaren 80 genoemd, met name in grunge- en indiekringen.

Deze aap zit er op voor deze zondag. Geniet rustig van deze dag.

Tot de volgende.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

17 reacties op The Pixies !

 1. klaproos zegt:

  … ze zeggen me hélemaal niks suske 🙂 dat heb ik niet vaak

 2. ZON-nebloem zegt:

  op mijn favoriete radiozender worden ze nog eens regelmatig gedraaid
  .Een @->- voor jou.

 3. mizzD zegt:

  Niet mijn muziek.. wellicht ken ik ze daarom ook niet.

 4. logbankje zegt:

  De Pixies, ook uit mijn radio loze tijdperk, heb ik ook wel met films, die had ik nog nooit gezien. Hans

 5. Frank103 zegt:

  Ik vrees dat ik nooit van de Pixies gehoord heeft en dat John zn platen ook niet voor veel geld aan me kwijt kan, zodra muziek innovatief of zoiets is haak ik af. Ik ga dinsdag wel naar Genesis. Hachelijk?

 6. de naam herken ik, het liedje niet direct

 7. “grunge- en indiekringen”.. die moei ik gemist hebben Suske

  prettige zondag

 8. rietepietz zegt:

  De naam zegt me niets, het nummer ken ik ook niet. En dat is vreemd want het spreekt me wél aan.

 9. Bertie zegt:

  Ik ken het vaag maar het ritme is natuurlijk bekend genoeg.

 10. Ik niet zo’n groot fan dat ik muziek van The Pixies heb gekocht, maar zo af en toe hoor ik ze nog graag eens. Dat dan weer wel. 🙂
  Prettige zondag.

 11. Matroos Beek zegt:

  Mooi! Wat hebben mijn dochter en ik dit vaak gedraaid en meegezongen!

 12. Sjoerd zegt:

  Vaag zegt het me nog wat. Maar het nummer komt me niet echt bekend voor.

 13. Karel zegt:

  mogge Suske
  mij ben je kwijt met termen als grunge- en indiekringen , geen idee wat dat zijn 🙂
  rustige zondag groet

 14. John zegt:

  Ik heb er 2 Lp’s van. Zijn geld waard volgens mij want de band bestaat al een hete poos niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.