Fietsen !

De fiets gebruik ik regelmatig om me te verplaatsen. Ook buurman Ronny heeft zijn fiets op punt laten zetten bij de fietsenmaker. Kwestie dat we in beweging blijven. Komt daarbij de gestegen brandstofprijzen. Als dat geen reden is om de auto te laten staan als dat kan.

In feite wordt alles veel duurder. Dat die oorlog en dat virus er mee te maken hebben is algemeen geweten. Ik vraag me af hoe dit verder zal aflopen. Heel wat basisproducten worden zo goed als onbetaalbaar voor heel wat mensen.

Groetjes.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

19 reacties op Fietsen !

 1. Ik probeer ook vaker de fiets te pakken in plaats van de auto vanwege de hoge benzinekosten.

 2. doriske zegt:

  de situatie ziet er niet rooskleurig uit en dan mogen wij nog niet klagen.
  ik leef mee met alle mensen die het nu veel moeilijker hebben maar ja, daar zijn ze niet veel mee.

 3. meninggever zegt:

  IK ben niet zo’n fietser…. We lopen meer…. En als we vrienden bezoeken is dat toch met de auto gezin de afstanden. Even een tripje van 50, 70 of 100km met de altijd heersende winden in dit land laat ik graag aan me voorbij gaan….En de prijzen zakken alweer wat aan de pomp….dus even geduld…

 4. klaproos zegt:

  dat is Suske, maar we waren ook wel heel veel luxe gewend hé…

 5. omabaard zegt:

  Ja ik maak me ook steeds meer zorgen …….
  Gelukkig ben ik een vurige fietsfan, maar toch . . .

 6. logbankje zegt:

  Het was vandaag heerlijk fiets weer, goed voor lijf en leden.
  Ik rij al bijna 10 jaar geen auto meer. Hans

 7. Ik ging vandaag tanken en moest voor dezelfde hoeveelheid benzine 21 euro méér betalen dan de vorige keer! Ik ga mijn e-bike maar weer op orde brengen . De dagen worden langer en het is niet meer zo koud!! Misschien ook wat meer het openbaar vervoer nemen vooral de kusttram …

 8. een vreemde situatie Suske

  afwachten hoe het verder gaat

  fijne avond

 9. mizzD zegt:

  Ik doe al veel lopend.. die auto moet echt maar zoveel mogelijk blijven staan hè.. is gewoon niet meer te betalen.

 10. rietepietz zegt:

  Win/win situatie, én beweging én geen benzine nodig als je de fiets pakt. Vooral de jongere generaties zullen het best moeilijk krijgen wanneer de bomen niet meer tot de hemel groeien zoals ze gewend waren.

 11. Bertie zegt:

  In ieder geval goed voor ons gewicht. ☻

 12. marjolijn1 zegt:

  Moeilijke tijden, we staan er niet goed voor…!

 13. we gaan rare dure tijden tegemoet
  ook die dreiging van de oorlog blijft zorgelijk

 14. Sjoerd zegt:

  Deze tijden zijn niet best voor de beurs…

 15. Fietsen doe ik alleen nog op de hometrainer, dat is wel zo veilig.
  Mijn ritjes om af en toe even een fotokuiertje in de natuur te maken, heb ik intussen al beperkt tot tweemaal per week. Het is een zorgelijke toestand momenteel.

 16. Matroos Beek zegt:

  Zo is het. Ik ben gisteren ook naar het werk gefietst. 72 km! (36 km enkel). Ik heb ervan genoten, maar kan dit niet iedere dag doen want ik heb ook heel wat mee te nemen: boeken en laptop en regenpak, etc. … Ook was de wind pittig gisteren. Gelukkig fiets ik wel elektrisch, maar dan nog. Deze ochtend woog ik prompt een halve kilo minder.

 17. MyriamC zegt:

  Ja, waar gaat het naartoe met de prijzen?!

 18. Karel zegt:

  ha die Suske
  ja fietsen is goed voor je , en nu je er die dure benzine mee kan uitsparen een reden te meer om de fiets te pakken

  fiets groet

 19. Rebbeltje zegt:

  Om benzine te sparen maar ook de nodige beweging krijgen is altijd goed:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.