Daar komen de gasten !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproooken dagblaaaad !!! Goedenavond ! De storm van afgelopen dagen heeft heel wat schade in het dorp teweeggebracht. Zo is de kingsize BH van madame Vander Preut die aan de wasdraad hing (de BH hing aan de wasdraad, niet madame Vander Preut !) weggeblazen door de wind en via het venster dat open gewaaid was op het bed van Berenger terechtgekomen terwijl laatstgenoemde tussen de lakens op zoek was naar zijn kunstgebit. De shock was zo hevig dat de ambulanciers eerste hulp hebben moeten toepassen op de arme drommel. Of zijn kunstgebit dit alles overleefd heeft is heden nog niet geweten. Garde Punaize heeft de BH in beslag genomen. Deze ligt nu veilig weggeborgen op het politiebureel totdat de rechtmatige eigenaar, zijnde Madame Vander Preut deze komt ophalen. 

Het is een doordeweekse avond. In de kuip waarin anders Bieke…

View original post 382 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.