De avondwandeling !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Goedenavond. De burgemeester van het dorp heeft het besluit genomen dat het verboden is voor de dorpelingen om de pinguïns die asiel aangevraagd hebben af te schieten. Garde Punaize en de BOA’s zullen er streng op toezien dat de pinguïns met de beste zorg behandeld worden. Protest op deze beslissing kwam onder andere van nonkel Juul die dit als een aanslag op zijn vrijheid beschouwt. De burgemeester heeft hiervan akte genomen. En dan nu het weerbericht.

Het zijn de zes donkere weken. Drie voor kerst en drie nadien. De duisternis valt dan heel vroeg. Twee silhouetten verplaatsen zich door de donkere wegen in het bos. Nu en dan kraakt een dode tak onder hun voeten. Geen maan die zijn licht werpt op de mannen.

“Heb je het nieuws al gehoord ?” raspt nonkel Juul terwijl hij zijn…

View original post 278 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.