De man aan de schoolpoort !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Goedenavond ! Deze morgen bereikte ons het nieuws dat een grote groep pinguïns het dorp van nonkel Juul en zijn wuuf naderen met hoge snelheid. Of die pinguïns gewapend zijn is bij deze noch bevestigd noch ontkend. Programmaleider Warren Pickles en zijn crew zijn er op uitgetrokken om deze volksverhuizing in beeld te brengen. Presentatrice Pamela Miller heeft alvast aangepaste kledij aangetrokken om niet teveel op te vallen tussen die vogels. En dan nu reclame !

10 uur De bel rinkelt. Het is speeltijd.  De kinderen verlaten hun klas en begeven zich naar de speelplaats. De jongen hokken samen voor een spelletje knikkeren of pekkelen. De meisjes hebben  hun springtouw of hinkelen gelijk het een lieve lust is.

Vlakbij de schoolpoort beweegt zich een schim. Met zijn ogen vol staar kijkt hij naar de drukdoende kinderen. Het…

View original post 169 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.