Nonkel Juul leest de krant !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Nonkel Juul zit op de plee de krant te lezen. Daar in het kleinste kamertje wordt hij minder gestoord dan in de keuken. Ofwel leven de meiden zich uit in de badkuip, ofwel komt de begrafenisondernemer de maten van het wuuf voor de zoveelste keer meten. We spreken dan nog niet over dienen facteur die de ene neut na de andere achterover slaat ook al heeft hij helemaal geen post voor Juul. Nee dan liever op de plee met de krant en de tweeloop voor het geval er teveel bromvliegen in de buurt zijn.

De krant heeft hij deze morgen meegenomen van café Vlaanderen. Daar liggen iedere dag enkele exemplaren voor de gasten die kunnen lezen en tevens een beetje tussen de regels lezen. Het vodje staat vol over de moord in het dorp. Nonkel Juul moet knarsetanden als hij leest dat Wannes de rochelaar hiervoor gezocht wordt. ‘Die zwerver…

View original post 198 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nonkel Juul leest de krant !

  1. logbankje zegt:

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. KEES (PACO) zegt:

    Heerlijk weer die Nonkel Juul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.