De komst van Adrianus Spitskool !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Op een avond zitten Juul Blomme en het wuuf rustig naar het gesproken dagblad te luisteren. De televisie staat momenteel vlakbij de plee op de koer zodat nonkel Juul daar rustig kan zitten kijken terwijl hij kakt en met zijn pet de vliegen van zich weg houdt. Nu is het daar veel te koud voor en dus luisteren ze in de plaats naar de radio.

Boven is Bieke mooi aan het spelen met Muisje. Muisje woont enkele straten verder samen met haar papa. Haar papa is dol op Alicia, een andere vriendinnetje van Bieke. Samen brengen ze uren door. Alicia hangt letterlijk aan zijn lippen wanneer hij over zijn avonturen in inmiddels opgedoekte herbergen vertelt. De papa van Muisje gaat deze avond naar een cultureel evenement in het stadion en zal heel erg laat thuiskomen. Daarom mag Muisje dan maar eens bij de familie Blomme logeren. Of dat een goed…

View original post 172 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De komst van Adrianus Spitskool !

  1. Het gesproken dagblad… Het blijft geweldig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.