Garde Punaize leidt het onderzoek !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Uit goede bron is vernomen dat het virus dat zowel politici als de gewone werkmens doet blaten gelijk een schaap terug in opmars is. Oppassen dus als je zich laat naaien door een politicus die beweert het goed met je voor te hebben. We schakelen nu over naar het dorp van nonkel Juul waar een grootschalig onderzoek in café Vlaanderen aan de gang is.

Het is druk in café Vlaanderen. Garde Punaize en zijn BOA de genaamde Bonno moeten de aanwezige tooghangers ondervragen in verband met een moord die enkele dagen geleden gepleegd is. De meeste aanwezigen weten niets toe te voegen aan het bestaande bewijsmateriaal maar toch zijn er een paar die meer denken te weten. Zo weet Vanzwierentruus  de ambtenaar die het kerkhof onderhoudt te vertellen dat hij enkele dagen geleden Wannes de rochelaar op het kerkhof…

View original post 130 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Garde Punaize leidt het onderzoek !

  1. logbankje zegt:

    @ Inderdaad weinig op FB, kom er gewoon niet aan toe. Hans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.