Dood ende verderf in het dorp !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Goedenavond beste mensen te lande te zee en in de lucht; dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad met nieuws uit alle dorpen en achterbuurten. Vandaag bereikt ons een bericht uit het dorp van Jules Blomme, beter gekend als nonkel Juul. Een vroege wandelaar ontdekte het levenloze lichaam van een tienermeisje met overgesneden keel. Over wie het hier gaat is bij deze nog niet bekend gemaakt door de politie van het dorp onder leiding van commissaris Kadoo en garde Punaize. Verdere informatie volgt zo vlug als kan. En dan nu de voetbaluitslagen van de europese beker in de Sahara !

Sedert Gina een account heeft op Onlyfans komt ze niet veel meer uit haar kamer. Met die app kan je veel geld verdienen als je je in je bloten laat bewonderen door mannen die daar veel geld willen voor geven. Wel mist ze het “live” gevoel…

View original post 216 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.