Annabelle komt spelen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is kort na de middag als er op de deur geklopt wordt bij nonkel Juul en zijn wuuf want de bel doet het nog steeds niet. Tante Martha die net bezig is met het waterkonijn voor de volgende dag doet open. Voor haar staat een meisje in donkere cape met ogen die een bodemloze put lijken te zijn. “Dag mevrouw, ik kom voor Bieke. Ze heeft beloofd dat we samen met de guillotine zouden spelen en dat het mag van jou en haar nonkeltje. “Kom maar binnen mijn kind” antwoordt Martha. Het lijkt of het meisje over de grond zweeft. “Hoe heet jij trouwens ?” Het meisje kijkt Martha met doordringende blik aan. “Ik heet Annabelle en woon op het kerkhof bij mijn ouders die al jaren niet meer buiten komen wegens één of andere chronische ziekte, lepra of zoiets.” Tante Martha moet even slikken.

Samen gaan ze via…

View original post 129 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Annabelle komt spelen !

  1. Karel zegt:

    ja een mooie pps zo van boven af hé
    Djibouti is ook niet erg bekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.