Nonkel Juul en de paralympische spelen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Ten huize van nonkel Juul en zijn wuuf is alles rustig. Tol Kerkhof, het claustrofobe huisspook heeft de antenne van de televisie op het dak aan de schoorsteen gebonden zodat het echtpaar nu zonder sneeuw en andere atmosferische storingen naar de paralympische spelen kan kijken. Deze namiddag zijn de melaatsen aan de beurt. Speciaal voor hen gelden aparte reglementen. Zo wordt bepaald dat bij hoogspringen alle onderdelen van het lichaam er over moeten. Bij verspringen daarentegen staat in het reglement dat het onderdeel van de atleet dat het verst geraakt telt voor de klassering.

Nonkel Juul vindt dit alles maar kut. Jammer genoeg wilt zijn vrouw dat er gekeken wordt. Ooit was zij in 1944 derde bij de hardloopsters tijdens de “memorial uncle Heinrich”. Nonkel Juul mocht toen het startsein geven met zijnen tweeloop maar schoot per ongeluk een nigeriaanse hardloopster neer waarvoor hij een gouden medaille kreeg uit handen…

View original post 159 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nonkel Juul en de paralympische spelen !

  1. Karel zegt:

    ha die Suske
    ja ik genoot deze zaterdag enorm , op het vroege opstaan na , maar heb het er graag voor over

    slaap wel groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.