Garde Punaize en de nieuwste politie-inspecteur !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Garde Punaize en de twee gemeenschapswachten, de genaamden Stoovebuuzeke en Sjonnie van de Waeterleidinghe zijn uitgenodigd op den bureau van commissaris Kadoo. Deze laatste heeft heugelijk nieuws voor zijn manschappen. Punaize heeft er geen goed oog op en als de führer je in zijn heiligdom binnenlaat kan dit alleen maar narigheid betekenen.

“Beste mannen, blij dat jullie gekomen zijn” gaat de commissaris van start. “Blij dat jij blij bent” mompelt Punaize tussen zijn valse tanden, “dan zijn wij ook blij !” Commissaris Kadoo doet alsof zijn neus bloedt. “Jij bent me een vrolijke kwast Punaize, maar we zijn hier niet samengekomen om grapjes te maken”. Garde Punaze zucht. Grapjes met den Kadoo, dat zou pas beneden alle peil zijn, behalve natuurlijk als er promotie aan vast hangt. “Heren, ik zal het kort houden. Vanaf vandaag hebben jullie een nieuwe collega om mee de baan op te trekken. Hij start onmiddellijk…

View original post 283 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.