Het vertrek van nonkel Juul zit verstopt !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is pure ellende ten huize van nonkel Juul en zijn wuuf. Het toilet is verstopt. Gelukkig heeft Juul na lang zoeken de pot teruggevonden. De zat verstopt waar vroeger de plank zat waarop men ging schijten. Het probleem is nu dat die ketel volledig dicht zit. Even prikken met de bajonet levert niets op. Dan krijgt Juul een hemelse ingeving. Hij vraagt Bieke om Conny even te halen. Die zal hen wel uit de problemen helpen.

Even later is het meisje bij Juul en zijn wuuf. Juul neemt Conny bij de arm en begeleidt haar naar het verstopte toilet. “Maar je hebt het toch al gevonden ?” moppert het meisje, maar Juul laat haar niet los. Als ze bij het toilet aankomen beveelt hij het beteuterde wicht om haar broek naar beneden te trekken en op de pot plaats te nemen. Door zo op de pot te zitten komen…

View original post 293 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het vertrek van nonkel Juul zit verstopt !

  1. Hoe 1 scheet veel onheil kan veroorzaken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.