Het heuglijke nieuws !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Goedenavond beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : HET GESPROKEN DAGBLAD VOOR DOVEN EN SLECHTZIENDEN !!!!! Uit het dorp van nonkel Juul komt het bericht dat het schepencollege heeft beslist aldaar alle verkeerslichten op groen te laten zetten daar er niemand stopt voor het rode licht. Zo kunnen nutteloze opstoppingen met paard en kar vermeden ende opgelost worden. Dolfke Leye de lokale begrafenisondernemer heeft in een interview met La Dernière Heure verklaard dit een hele verbetering te vinden voor zijn zaak. Hij heeft alvast een nieuwe medewerker in dienst genomen. Nu het nieuws uit Afghanistan…….

Nonkel Juul zit net naar het gesproken dagblad te luisteren als de telefoon gaat. Tante Martha die weet dat je onze nonkel best niet stoort als hij aan het luisteren is neemt op. “Wat ? Wanneer ? Wel da’s goed nieuws. Ik ga het subiet Juul laten weten. Hij zal nogal verschieten…

View original post 142 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het heuglijke nieuws !

  1. Karel zegt:

    ja een aardig ritje , ben zo blij met dat nieuwe fietsje met een E 🙂
    foto’s gaven wel een aardig beeld hé , dank je wel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.