Scarlet Marvelmouse in Dreamland !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het regent als ik halt houd voor het huis van de Muizen. “Typisch belgisch zomerweer”flits het door mijn hoofd. Grote Muis heeft heel de voormiddag gewerkt als vrijwilligster voor een groep die zich inzet voor mensen die het niet breed hebben, zeg maar “arm zijn”.  Ooit behoorde zij en haar dochter ook tot die doelgroep, maar de laatste jaren is ze uit die “bodemloze put” geklauterd en heeft haar leven financieel weer op het goede spoor.  Ze had me de dag voordien gevraagd of ik met Kleine Muis naar de Mac zou gaan als ze terug thuis is van haar vrijwilligerswerk. 

Tijdens de rit vertelt Kleine Muis honderduit wat er zoal op haar maag ligt, figuurlijk dan. Vooral het feit dat zij beschuldigd worden van roddels die niet door haar de wereld ingestuurd worden maakt haar boos. Als ik vraag wie haar beschuldigd blijken het de buren te zijn, onder…

View original post 546 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.