De ondraaglijke geur van verbrand vlees !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De maan begint te geeuwen. Zijn licht schijnt nauwelijks, maar die platgereden straatkat is duidelijk te zien. In de verte kan men reeds de haan van boer Floris horen. De filmploeg van Warren pickles is nergens meer te bespeuren. Hun aanwezigheid op het kerkhof heeft niet het gehoopte resultaat opgeleverd. Wie weet volgende nacht. Nu dansen de skeletten hun dodendans uit vreugde dat ze niet in beeld gekomen zijn. 

Dan ziet de maan iemand naderbij komen. Candy Darling “Candy” voor de intimi stapt blootvoets door de deprimerende straten van de stad. Het is behoorlijk aan het vriezen maar dat deert deze deerne niet. Ze is pas terug vrij op borgtocht nadat de politie haar gearresteerd had toen men haar betrapte terwijl ze op het kerkhof de liefde bedreef met een larix. Garde Punaize liet haar overbrengen naar de gevangenis van de stad. In dat gebouw is er een speciale afdeling…

View original post 246 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De ondraaglijke geur van verbrand vlees !

  1. John zegt:

    De liefde bedrijven met een larix… Ik denk dat hier het bomen knuffelen een stap te ver gaat.

  2. Karel zegt:

    ja ezels en paarden zijn mooie dieren , kom ze gelukkig regelmatig tegen , kan ik bij ze komen doe ik altijd ff een praatje
    rustige avond en zonnige zondag gewenst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.