Bieke en de vergeving der zonden.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Gerustgesteld dat alle zonden hem vergeven zijn laat Gastonneke als teken van boete een kaars branden bij het beeld van Maria. Meneer Pastoor steekt zijn hoofd uit de biechtstoel en doet teken dat de meisjes één voor één mogen tot bij hem komen.

Esmee biecht op dat ze twee repen chocolade in plaats van één geëist heeft van die gepensioneerde rijkswachter toen ze hielp met lege glazen opruimen in café Vlaanderen en die oude viezerik haar op zijn schoot wou nemen om samen plezier te maken.

Lyana biecht op dat ze de hoofden van haar barbiepoppen afgesneden heeft met een door haar broer gemaakte miniatuurversie van de guillotine en daarna autopsie gepleegd heeft op de oude versleten hond van de buren. Door al die belijdenissen van hun zonden heeft meneer pastoor naast de snuif ook een fles miswijn tot zich genomen. Dronken zul je er niet van worden, maar goed…

View original post 325 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bieke en de vergeving der zonden.

  1. Zijn die nu eens eerlijk aan het biechten ,kan de pastoor er al niet tegen!

  2. Matroos Beek zegt:

    Dan was ik al bij al nog zo erg niet. Ik trok het hoofd van de pop er enkel uit. Mijn vader kon het er gewoon terug in plaatsen. En toch heb ik het opgebiecht aan meneer Pastoor.

  3. Karel zegt:

    wat een koppie heeft die Bieke hé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.