Algoritmes en hete wijven !

Een algoritme staat in de zoekmachine optimalisatie voor een stelsel van regels waaraan een zoekmachine zich houdt bij het analyseren en positioneren van webpagina’s.
Deze en nog veel meer definities vond ik hier.

De vraag die gesteld zal worden is waarom ik op zoek ben naar de betekenis van algoritmes. Dat woord ken ik en het feit dat hier en daar vermeld wordt dat onder andere Facebook en Instagram hiermee werken weet ik, maar wat het precies inhoud dat wist ik dus niet.

Deze zoektocht werd getriggerd door het aantal volgers dat de laatste tijd op Instagram nogal omhoog ging. Vooral door accounts van dames die veronderstellen dat er nog iets anders omhoog zal gaan door hun nabijheid. De foto’s van de dames spreken voor zich :

Van de laatste dame kreeg ik de volgende uitnodiging :

Dat die dames smaak hebben kan niemand ontkennen. Of ik de blonde via WhatsApp zal benaderen ……..

Wiskunde is nooit mijn sterkste kant geweest. Over die algoritmes en wulpse dames zal ik maar verder mijn hoofd hierop niet breken.

Fijne dag.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

24 reacties op Algoritmes en hete wijven !

 1. ms zegt:

  Ik krijg die uitnodigingen via spam in mijn gmail. Nochtans met een voornaam zoals de mijne …

 2. Karel zegt:

  ja in de spam komen ze wel eens voor , en er gaat niets omhoog 🙂
  ze zijn enkel en alleen op je geld uit , pas op

  zonnige groet

 3. shivatje zegt:

  Goed voor uitkijken
  En zijn ze wel degelijk die je te zien krijgt.
  Al goed dat ik geen fb nog Instagram heb. Maar in mijn spam komen ze ook wel eens voor.

  Aum Shanthi

 4. Mij ga je niet vinden op de social media Suske

  wat niet belet dat ik dergelijk berichten in de spammap vind

  onmiddellijk verwijderen denk ik dan

  prettige dag

 5. klaproos zegt:

  LOL nee dat zie ik jou niet doen

 6. Sjoerd zegt:

  Je kunt er helemaal niets mee…

 7. Rebbeltje zegt:

  Ha je maakt reklame wat zal die het druk krijgen op haar whatsapp

 8. marieclaire zegt:

  Algoritmen en zoektermen, daar zie ik toch wel een verband…

 9. Suskeblogt zegt:

  Dergelijke zoektermen gebruik ik niet. Geen idee waarop ze zich baseren.

 10. Alleen daarom ben ik al blij dat ik geen Instagram en Facebook heb. Af en toe doet er eens iemand een vruchteloze poging om me over te halen er toch gebruik van te maken, want er staan ‘zulke leuke dingen’ op. Ik kan nog steeds zonder. 🙂

 11. Die blonde mevrouw moet het hebben van haar…. ehm…. mooie telefoon en niet van haar taalbeheersing. Geeft niet. Mooie telefoons moeten er ook zijn. (Zo, en nu gauw een instagramaccount maken)

 12. Hier ook elke dag koekenbak. Heb al een prullenmand vol met die ‘vriendinnen’!

 13. Marjolijn zegt:

  Snel de prullenbak in, meer verdienen ze niet.

 14. Bertie zegt:

  Goh, zomaar een hartelijke uitnodiging krijgen…. 😂

 15. Koen zegt:

  Kijk je wel eens naar statistieken van je blog? Ik vermoed dat je meer bezoek hebt gekregen dan op een doorsnee zaterdag.

 16. Tine de Jong zegt:

  In mijn spam komen deze ook weleens voorbij, maar dan gaan die berichten gelijk wel in de prullenbak bij mij. Vroeger zaten deze op mijn website bij vele bezoeken maar gelukkig zijn ze weer verdwenen naar de andere hoeken. Want ik had er melding van gemaakt en gelukkig zijn die bezoekjes nu ook gestaakt.

 17. rietepietz zegt:

  Er zijn tegenwoordig nogal wat woorden waarvan de betekenis zich lastig laat omschrijven al weten we wel ongeveer wat er mee bedoeld wordt . Dat heb ik met de uitnodiging van die dames nou ook.
  Ik weet precies wat ze van je willen maar de er de juiste naam aan geven is toch lastig. 😉

 18. logbankje zegt:

  Een algoritme kan zelfs je hele leven gaan bepalen, daar kun je wel op rekenen.
  Net als You Tube kom je op een zeker moment in een loop en dan ga je geloven dat wat je ziet alleen nog maar bestaat.
  Of het hete wijven zijn weet ik niet, het zijn lokkertjes om je geld te ontfutselen.
  Over vrouw onvriendelijk gesproken, waarom maken vrouwen zich hier niet druk om? Hans

 19. Dit soort uitnodigen krijg ik nou nooit.

  Love As Always
  Dimario

 20. meninggever zegt:

  Het is maar net waar je naar gekeken hebt op die elektronische apparatuur. Die wordt vertaald in cookies en daaraan gekoppeld worden je dan zaken aangeboden waaraan je dus kennelijk behoeft hebt volgens de systemen waarvan je gebruik maakt. Ik zie vooral auto’s en vliegtuigen voorbij komen. Toch anders gezocht….:)

 21. Suskeblogt zegt:

  Het zijn vooral dames die contact zoeken via instagram. Als ik dan kijk wie ze volgn zijn het mannen waar niets op aan te merken valt wat betreft hun profiel.

 22. doriske zegt:

  voel je maar gevleid met de aandacht.
  dat doe ik ook en zonder schuldgevoelens als ik weeral eens een voorstel krijg van een of andere man, het zijn allemaal weduwnaars met een chique carrière als piloot, chirurg of generaal bij het leger…hahaha.

 23. Wat apart zeg… Ik wist niet dat je dit soort spam ook al kon krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.