De roep om hulp !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is op een zonnige zondag in februari. Ik krijg rond de middag een berichtje van een medewerker van het fietspunt met de vraag hoe het met me gaat. Ik sms terug dat het goed gaat en vraag hem hoe het met hem zit. Het antwoord dat ik terugkrijg is niet goed. Ik vraag me af wat er gebeurd is en waarom hij mij tijdens het weekend deze berichten stuurt. Ik besluit om even te bellen via messenger. Hij vertelt dat hij de vorige dag met zijn kleintjes is gaan fietsen. Tijdens de rit heeft één van zijn kinderen hem verrast met een uitwijking waardoor hij ten val gekomen is. Alsof dit nog niet erg genoeg was dat vallen op zich, viel hij ook op de pols die reeds eerder geopereerd werd in het verleden en tot op heden vol moeren en schroefjes zit om het zo uit te drukken…

View original post 389 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.