Daar komt narigheid van !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ondertussen heb ik reeds een sms van Grote Muis gekregen met het verzoek hen dringend op te halen. Kleine Mama ligt stomdronken op de bank en er is niets om te eten of te drinken. Grote Baas is rond de middag vertrokken met de bankkaart van haar mama, maar is nog steeds niet terug.

Als ik halt houdt voor het huis van Mama vlammen de Muizen naar buiten. Grote Muis is op van de zenuwen en Kleine Muis heeft erge honger. Grote Muis vraagt of ik AUB voor Kleine Muis naar de Mac wil rijden. Dat is geen probleem. Eenmaal terug thuis haal ik mijn boodschappen uit de auto. Eva Greet en ik praten over wat ik die namiddag zoal meegemaakt heb.

Na het eten zet ik mij aan de PC om aan mijn blogronde te beginnen. Ik krijg een verzoek via messenger van Exvan. Of ik een creditkaart hebā€¦

View original post 133 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Daar komt narigheid van !

  1. Oei šŸ’© aan de knikker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.