Zijn er bordelen in Uzbekistan ?

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal het gesproken dagblad. Nadat enkele Tsjetsjenen opgepakt werden nadat die via huis aan huisbezoeken geld ingezameld hadden voor het financieren van waterputten in de sahara werd er een bijkomend onderzoek gedaan door garde Punaize en zijn inspecteurs bij Elza Vermille. Geruchten dat Elza met het geld dat zij inzamelt voor de “vruchten der aarde” in feite bestemd is voor een bordeel in Uzbekistan werden onderzocht en achteraf onder de mat geveegd. 

Dokter Vander Spuyt, huisarts van het dorp, is bezig zijn gasmasker te reinigen. Deze middag heeft hij een lavement geplaatst bij Berenger, de oude kampioen zaklopen. Die had nogal last van verstopping. Nadat ze het verstopte toilet uiteindelijk teruggevonden hadden, besloot onze dokter de grove middelen aan te wenden. De poetsvrouw is heel de namiddag bezig geweest de smurrie op te kuisen.

Nu afwachten of er nog zieken zullen…

View original post 61 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.