De tocht naar Waregem en terug.

Op weg naar Waregem.

Ik ben het werken weer goed gewoon te worden. Werken in de regen zoals maandag is natuurlijk minder, maar het regent nu ook weer niet iedere dag. Tussen de druppels is er toch nog wel een positieve noot te horen of te vinden.

Dinsdag richting Waregem gereden voor de dienst. Even iets ophalen. Ik kwam dus voorbij het industrieterrein van Wielsbeke langs het kanaal van Roeselare. Vorig jaar was ik daar al eens in de buurt geweest met de zoon van Grote Muis.

Ook kwam de seingever waarmee ik samen op de markt stond op dinsdag even langs in het fietspunt. Ik had hem enkele weken geleden de raad gegeven even langs te komen met zijn fiets voor een paar kleine herstellingen. Het was een leuk weerzien. We konden het goed met elkaar vinden ook al is hij een stuk ouder, ergens boven de 80. maar nog erg levendig.

Moet ik voor het werk even langs in een buurtwinkel. Samen met ander kooplustigen sta ik in de rij om naar binnen te mogen. Kom ik uiteindelijk toch binnen neem ik een mandje. Voor mij staat een dame aan de dispender. “Ge moet uw handen ontsmetten en pas dan een mandje nemen’ sneert ze. Ik laat haar en zeg niets terug. “Met zulke gasten gelijk gij zijn we nog lang niet van dat virus af.” Ze gaat verder de winkel in. Ik duw op het pompje en tot mijn grote verbazing is het leeg. Ook uit het andere pompje komt er geen druppel. Waarmee heeft die dame dan haar handen ontsmet ??? Ik ga naar een winkelbediende en laat weten dat de pompjes leeg zijn. Onmiddellijk laat ze dat waar ze mee bezig is liggen en gaat de gel bijvullen. Had die dame dat zelf niet kunnen doen ? Rare mensen lopen er rond. Ik heb haar nog gezien in de winkel maar liet het maar voor wat het is.

Dat was het dus op dinsdag.

Tot de volgende.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

21 reacties op De tocht naar Waregem en terug.

 1. Kakel zegt:

  Leeftijd zegt weinig. Zo kun je gemakkelijk bevriend raken met iemand van 80+ en die jongere vrouw in de winkel missen als een wortelkanaalbehandeling (-:

 2. doriske zegt:

  sedert corona voelt (bijna) iedereen de neiging om op te treden als een politie agent.
  ik haat dat.

 3. logbankje zegt:

  Het mooie van buiten werken is dat je elk jaargetijde tegen komt, naast veel mensen.
  Inderdaad, een ander op de plichten wijzen en zelf er een loopje meenemen.
  Ja ja, je komt ze overal tegen. Hans

 4. marjolijn1 zegt:

  Soms is even zwijgen het beste…!!

 5. rietepietz zegt:

  Misschien had je haar toch kunnen zeggen dat als jij aangegeven had dat de pompjes leeg waren jij wél je handen had kunnen wassen.

 6. Dat verhaal met het pompje – het lijkt op mensen die klagen dat het te druk is ergens en die er zelf ook geweest zijn. Gelukkig ben ik schizofreen, ik kan altijd mijn andere zelf de schuld geven. 🙂

 7. Sjoerd zegt:

  Gewoon negeren dat soort lui, daar heb je net niks aan.

 8. Rebbeltje zegt:

  Denk dat ze net zo lang heeft staan drukken tot alles op was haha

 9. Een betweter Suske

  vervelend, maar goed dat je er niet druk over maakte

  prettige dag

 10. Hoe kan het toch dat mensen altijd kijken naar een ander en nooit naar zichzelf.

  Love as always
  Dimario

 11. Een seingever van boven de 80, dat moet een kranig manneke zijn, lijkt me.
  Bij sommige mensen krijg ik wel eens de neiging om ze een draai om de oren te geven. Maar ja, dat mag dan ook weer niet. De ‘dame’ bij die lege dispender was in potentie zo’n type.

 12. Matroos Beek zegt:

  Negeren. Hoe moeilijk het soms ook is. Dat heb jij goed gedaan.

 13. bertjens zegt:

  Oude wijven zijn het. ☻Negeren is het juiste

 14. Zulke lui gewoon negeren Suske.

 15. marieclaire zegt:

  Wat knap dat een man van 80+ dit werk nog doet.

 16. Weer druk in de weer met het werk. Er lopen toch rare mensen op de wereld rond.

 17. Ja de betweters, hoogst irritant en gelukkig dat je een goede dag had, want dit soort mensen kunnen op mindere dagen het slechtste bij iemand omhoog halen. Althans daar ben ik al eens tegenaan gelopen.

 18. JasMien zegt:

  Met dames zoals zij, zijn we nog lang niet van dat virus af! 😁

 19. John zegt:

  Er lopen héél veel rare mensen rond, aan de andere kant, voor hen zijn wij raar dus het heft zicht wel op denk ik. Uiteindelijk zijn we allemaal gewoon mensen.

 20. ms zegt:

  Als ik moet wachten om binnen te mogen, keer ik op mijn stappen terug. Gelukkig hebben we daar in Landen niet te veel last van.

  Maar één keer heb ik toch gewacht om binnen te gaan. Dat was die keer dat ze de hele kar heeft ontsmet en het handvat zeven keer.

  Het virus dat daarna zijn kop nog rechtte …

 21. Karel zegt:

  heel verstandig om zulke lui links te laten liggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.