God beware ons !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is nog vroeg in de morgen. De duisternis is nog steeds alom aanwezig en vleermuizen zweven rond de kerktoren. De kerkuil kijkt verstrooid naar buiten vanuit de toren. Alles is stil. De graven op het kerkhof zijn weer dicht en de haan van boer Floris zit nog binnen zijn keel te gorgelen voor het gekraai. 

Toch is er reeds volk op het gemeentehuis aanwezig. De burgemeester heeft enkele notabelen tot zich geroepen om te praten ende te discussiëren over de filmploeg die binnenkort in het dorp zal nederdalen om er een realityshow op te nemen. Ook commissaris Dezeurder en garde Punaize zijn uitgenodigd op deze zitting. Kwestie om de te nemen veiligheidsreglementen voor te leggen. Stoovebuuzeke en Sjonnie van de Waterleidinghe zijnde de gemeenschapswachten van dienst, zijn ook gevraagd, maar die liggen nog te kotsen in het urinoir van café Vlaanderen. Zelfs meneer pastoor werd gevraagd aanwezig te zijn…

View original post 188 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op God beware ons !

  1. Rebbeltje zegt:

    Ha alweer genoeg gelezen die 188 woorden meer mogen anderen lezen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.