Mijn nieuwjaarsbrief voor 2021.

Goede morgen iedereen !

Wanneer u dit leest zit 2020 er op. Geen jaar zoals vele andere jaren voorheen. Begon het jaar nog onopvallend, vanaf maart zaten we opgeschept met dat corona virus. Een eerste lockdown bepaalde ons leven. Tot op heden is dat virus er nog steeds. Maar zoals altijd is er hoop. Hoop die we niet mogen verliezen.

Al het leven zowel sociaal, familiaal als economisch werd door elkaar geschud. Velen verloren hun dierbare ouders of konden ze niet bezoeken.

Daarom dat ik iedereen toewens dit jaar 2020 af te sluiten door alle leed een plaats te geven en afstand ervan te nemen. Koester de goede momenten en dierbaren in je hart en kijk verder niet meer om.

Het was voor mij een jaar van bezinning. Klinkt religieus maar is het niet. Ik werd 60 en begon de dingen anders te zien. 10 jaar geleden was ik 50, maar binnen 10 jaar ben ik er 70. En zeggen dat de tijd vliegt ! Dit virus deed me inzien wat belangrijk voor mij is. Mensen en dingen die niet langer in je leefwereld passen : laat ze los zonder pijn of wrok en kijk niet meer om.

Hopelijk dat jullie ook beseffen wat belangrijk voor je is : je man, vrouw, kinderen, ouders enz. Ook wie echte vrienden zijn werd voor velen duidelijk !

Ik ben klaar voor 2021, hopelijk jullie ook. Geniet zoveel als mogelijk maar stay safe, blijf zoveel mogelijk in je bubbel en zoals eerder geschreven hier, kijk zo weinig mogelijk om naar wat gebeurd is. Indien je toch omkijkt, probeer het door een positieve bril te zien.

Om in de juiste sfeer 2021 te starten heb ik wat klassieke muziek voor jullie gekozen, namelijk Tchaikovsky met zijnen notenkraker voor U gespeeld door een japans orkest. Ook daar weten ze wat kunst en cultuur is. Wel even doorklikken naar Youtube.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

28 reacties op Mijn nieuwjaarsbrief voor 2021.

 1. Catherine Boone zegt:

  Bij deze wens ik jou een creatief, inspirerend en mooi jaar 2021 met heel veel onverwachte en plotse (natuur)momenten.

 2. meninggever zegt:

  Ik ben al een fase verder en ontdek steeds meer dat de geest jong is maar verpakt in een verouderend lichaam. Dat is best vervelend. Al is de conditie nog zodanig dat we nog naar buiten kunnen en overal interesse voor kunnen en mogen tonen. Ook wij scheidden van een vriendschap die uiteindelijk 32 jaar heeft geduurd. Veranderingen in persoonlijke omstandigheden maakten toch dat verwijdering ontstond. En dan is korte pijn beter dan lange. Al is die pijn best heftig hoor. Net als bij een scheiding. Maar we moeten doorrrrrrrrrrr en ook dit jaar zal er best voldoende zijn om ons druk over te maken of….van te genieten! Veel plezier daar mee….en sterkte waar nodig…

 3. omabaard zegt:

  De tijd vliegt enorm, ondanks een ‘traag jaar’. Leren loslaten, een goede tip voor 2021, maar toch in je hart bewaren. Mooi.
  Een fijn 2021 Suske

 4. Over 10 jaar kijken we terug op 2020 en vinden het een bijzonder jaar en weten we er nog heel veel va. Wat weet jij nog over 2011? Mooie blog kan me er in vinden en wens je een heel goed 2021.

 5. logbankje zegt:

  Inderdaad 2020 begon normaal, maar dat was snel voorbij.
  Voor we het wisten stonden we in onze blote kond in de kou, zonder viool.
  Nu starten we slechter dan 2020, wie weet wordt het later dan beter. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 6. Lieve Suske, wat kan ik me vinden in jou nieuwjaarswens. Voor jou het allerbeste gewenst voor 2021 en tot blogs. Groetjes Ria🙋‍♀️

 7. leegschrift zegt:

  Gelukkig nieuwjaar. Nou dat zal me een rebird geven dit jaar. Ik kan geen blauw meer zien. haha

  Ik duik gelijk het nieuwe jaar in, laat de golven maar komen!

 8. van een verrassende nieuwjaarsbrief gesproken!
  Ook voor jou een gelukkig en gezond 2021 !

 9. Gelukkig nieuwjaar voor jullie Suske
  Mooie muziek van Tchaikovsky

 10. Hilde zegt:

  Wat een waardevol bericht, dit. In veel van wat je schrijft kan ik me vinden. Dit neem ik mee voor het nieuwe jaar. Dankbare groetjes en alvast alle goeds voor 2021.

 11. Mooi geschreven. Wij wensen jullie natuurlijk ook een mooi nieuwjaar.

  Love As Always
  Di mario

 12. Rebbeltje zegt:

  Ha ben niet nieuwsgierig dus kijk alleen de onderste haha
  Gelukkig Nieuwjaar voor jou en je gezinnetje

 13. Yova zegt:

  Wat heb je mooie woorden van gezegd. Ja leeftijd zegt men ….. Grappig filmpje heb je daar er staan. Leuk.
  Op deze mooie dag willen we graag gelukkig nieuwjaar 2021 wensen.
  Groetjes, Jacqueline en Ferry.

 14. Alle goeds voor jou en je familie voor het nieuwe jaar, Suske!
  Mooie overdenkingen waar ik me wel in kan vinden. En op deze manier vind ik klassiek best te doen op (vroege) ochtend.

 15. bentenge zegt:

  Op een maand van mijn 50ste zal ik het proberen in gedachten houden. Time flies.

 16. Het allermooiste voor 2021 xxx

 17. Corné zegt:

  Jij en je gezin ook een gelukkig Nieuwjaar gewenst

 18. Laten wij hopen dat 2021 een goed jaar wordt Suske, ik ben er ook klaar voor hoor.

 19. Dankjewel voor je mooie en wijze woorden! En goed om te lezen hoe zo’n moeilijk jaar ook goede dingen kan brengen.

 20. Bertie zegt:

  Alle goeds en verstandige dingen wens ik je , nu op naar de 70.

 21. Ik wens jou en de jouwen ook alle goeds voor het komende jaar.

 22. ZON-nebloem zegt:

  Voor jou en je gezin ook de beste wensen voor 2021
  * Warme groetjes, de beste wensen voor 2021 en een @->- voor U.***

 23. shivatje zegt:

  Hoop moeten we blijven dragen
  Ook in 2021

  Aum Shanthi

 24. John zegt:

  Ik weet wat belangrijk voor me is en dat is wat altijd al belangrijk was voor mij. Ik heb niemand laten vallen van mijn vrienden, en zij mij niet. 2021 zal vast weer wat nieuws brengen. Op een goed nieuw jaar!

 25. bvision zegt:

  Over twee jaar hoop ik 70 te worden… Time flies, dus laten we er van genieten.

 26. Matroos Beek zegt:

  Dat zijn mooie voornemens Suske! Ik wens je een gezond en gelukkig jaar, samen met al wie je dierbaar is.

 27. Karel zegt:

  mogge Suske
  ja zo ben je nog 50 en zo ben je 70 , de tijd vliegt voorbij
  dus genieten is hoofdzaak , ongeacht wat je doet , geniet er van
  b.v van een mooi orkest 🙂
  geniet de dag

 28. Soms doet het me deugd om eens om te kijken, maar dan niet naar de negatieve dingen.
  De orkestmode van 2021 ziet er niet mis uit. Mogen we dan ook zo over straat lopen?
  Gelukkig nieuwjaar, F.!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.