Klaar voor de kerst en nieuw !

Morgen is het zover ! Dan herdenken we vanuit onze bubbel de geboorte van Rudolf het rendier. Het schijnt dat het nogal een zware bevalling was.Omwille van dit heuglijk feit dansen we al dan niet met een rode muts en neus rond een boom met ballen en geven we elkaar geschenken die we de volgende dag op een tweedehandssite zetten. Zo kreeg ik maandag reeds twee pakjes van de zus van Grote Muis die tevens tante en doopmeter van Kleine Muis is. Ieder die mij kent of deze blog al een tijdje volgt weet dat ik geen alcohol meer drink. Dus……zie foto hieronder ! 🙂

Het is met veel liefde gegeven. Gelukkig zat de dame goed ingepakt en moeten we afstand houden.

Belt er vorige week iemand aan. Een dame uit onze straat met enkele kalenders. De vraag is om ze uit te delen aan mensen die de Here willen leren kennen. Geen probleem die stop ik in de bus van de buurvrouw met het harige poesje.


Maandagavond belt er weer eens iemand aan de voordeur. Het is niemand minder dan Ernest den Evangelist die door weer en wind naar ons huis gefietst heeft om ons een kalender te overhandigen samen met de beste wenskaarten. Ik vrees dat de brievenbus van de buurvrouw te klein zal worden.

En dan nu op naar euh de vrijdag natuurlijk. Wat anders ?

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

29 reacties op Klaar voor de kerst en nieuw !

 1. doriske zegt:

  ach, cherry bonbons…
  die kreeg ik toen ik 17 jaar oud was cadeau van een jongen die hevig verliefd op mij was.
  die cherry bonbons lustte ik niet en die jongen ook niet.

 2. meninggever zegt:

  De dame met het harige poesje? Ik gruwel nu al op voorhand….:)

 3. omabaard zegt:

  Er zit weinig alcohol in hoor😉

 4. logbankje zegt:

  Het venijn zit in een chocolade bonbons, voor je het weet drinkt men weer.
  Hier geen kalender gezien nog rendier. Hans

 5. Ik ken hier nog wel een paar mensen die plezier zullen hebben aan de kalender.

  Love As Always
  Di mario

 6. rietepietz zegt:

  Ach de papierbak is geduldig als ze al een kalende heeft. Evengoed niet prettig wanneer mensen “met de beste bedoelingen” hun eigen opvattingen proberen op te dringen.

 7. Achja een gegeven paard. Maar ik doe de deur niet open! Fijne niet kerst dan.

 8. Karel zegt:

  ja dat zijn aardige optrekjes hé
  zorg er wel voor dat je in een volgend leven een goede stofzuiger hebt 🙂

  rustige avond groet

 9. Wildcard zegt:

  Fijne kerst morgen en blijf gezond hé 🙂

 10. frank-103 zegt:

  Die kalenders zou ik direct bij het oud papier gooien, die kersenbonbons niet, die eet ik op! Heerlijk vind ik die! Omdat ieder pondje door het mondje gaat koop ik ze zelf niet en is iedereen in mijn omgeving zo verstandig dit soort etenswaren niet aan mij te geven. Hachelijk?

 11. marjolijn1 zegt:

  Voor de bonbons zijn vast wel liefhebbers voor…!
  Fijne dagen Suske.

 12. Fijne Kerstdagen en een goede en gezonde start in 2021 ❤🌲🎅

 13. Haha, december is wel echt cadeautjesmaand bij jou, hè. Er lijkt maar geen eind aan te komen. 😉

 14. De buurvrouw met het harige poesje krijgt vier levens! Als ze een computerspelletje is kan ze nog even vooruit. Goeie kerst Suske!

 15. Rebbeltje zegt:

  ° _██_*。*. / \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
  ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
  .°( . • .) ˛°. /• ♫ • \.˛*./______/~\ *. ˛*.。˛* ˛. *。
  *(…’•’.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
  ¯˜”*°•♥•°*”˜¯`Fijne feestdagen ¯˜”*°•♥•°*”˜¯

 16. ms zegt:

  Vroeger was ik gek op Mon Chérie. Nu niet meer. Nu wil ik ook niet dat er iemand aan de bel komt hangen. Daarom hangt er nu een kerstbal aan.

 17. Een fijne Kerst en een gelukkig gezond 2021!

 18. bentenge zegt:

  Die kalenders zijn toch gewoon het beste wat je kunt krijgen? Al zit de bus dan vol.

 19. Voor mijn kleinkinderen ben ik de opa met de poes 🙂 maar dat komt gewoon omdat ik een kat heb en de andere opa’s niet. Met kerst vieren we de geboorte van kristus. En dat heeft geen donder te maken met rendieren, belletjes, naaldbomen en gebraden kalkoenen

 20. Die bonbons lijken mij wel wat Suske, een kalender heb ik al.

 21. Bertie zegt:

  De kalender zegt me niets, de bonbons daarentegen….. 😗

 22. bvision zegt:

  Ik ben benieuwd wat er allemaal voor Jeslynn gebracht wordt…

 23. Karel zegt:

  mogge Suske
  dan zou ik toch voor die bonbons gaan , beter en zeker lekkerder dan die kalender
  en die heer wil ik niet kennen ook
  geniet de dag

 24. John zegt:

  De here leren kennen, daar zou ik niet echt op zitten wachten, en je buurvrouw met het harige poesje misschien ook wel niet 😆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.