Op bezoek bij Kleine Mama !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Grote Muis en ik richting havenbuurt. De avond voordien hadden we afgesproken om samen naar de Aldi te gaan. Daar Kleine Muis op school is is het nog zo rustig winkelen. Vooraleer naar de Aldi te gaan wilt Grote Muis nog even lang bij Kleine Mama.

We merken meteen de kapotte voordeur op. Het glas in de voordeur is kapot en voorlopig vervangen door een plank. We moeten kloppen wat de bel doet het niet. Kleine mama doet open. Zita het moddervette beest kwispelt naar Grote Muis. Deze heeft altijd wat lekkers bij. Dan snuffelt het beest aan mijn handen. Zo te zien aanvaard ze me want ik krijg een likje. In de gang liggen planken. Duidelijk een kast die uit elkaar gehaald is. Volgende week gaan Kleine Mama en Grote baas verhuizen naar een woning in dezelfde straat.

Grote Baas is nergens te bespeuren. Die slaapt nog. Grote Muis…

View original post 394 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Op bezoek bij Kleine Mama !

  1. Dachten ze de deur mee te verhuizen?

  2. RenéSmurf zegt:

    Gelukkig maar dat de deur nog openging, hopelijk wordt die gemaakt.

  3. Trudy zegt:

    We moeten kloppen want de bel doet het niet, Samson en Gert, wij gebruiken het ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.